Abone Ol

Sosyal medya Sen Anlat Karadeniz'i final yapmadan gömdü

Digilup sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncuları araştırmaya devam ediyor. 13 Kasım tarihinde final yapması beklenen “Sen Anlat Karadeniz” ve yayın günü değişen “Benim Tatlı Yalanım” dizilerinin kadın başrol oyuncuları listede yer alamadı.

Sosyal medya Sen Anlat Karadeniz'i final yapmadan gömdü

MTM Medya Takip Merkezi’nin profesyonel sosyal medya dinleme servisi Digilup sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncuları araştırmaya devam ediyor.

Afili Aşk’ın Ayşe’si Burcu Özberk konuşulmaya devam ederken, Hercai’nin yıldızı Ebru Şahin 4. Sıraya düştü.

Çukur dizisine bu sezon katılan Hazal Subaşı Aras Bulut İynemli ile oynadığı gizemli kolye sahnesiyle bu hafta 54 binin üzerinde paylaşımda konuşularak 2. Sıraya yerleşti.

13 Kasım tarihinde final yapması beklenen “Sen Anlat Karadeniz” ve yayın günü değişen “Benim Tatlı Yalanım” dizilerinin kadın başrol oyuncuları listede yer alamadı.

Onların yerine Şevval Sam bu hafta dizi oyunculuğunun dışında 29 Ekim Cumhuriyet bayramında verdiği konserle de konuşularak 7. Sıradan listeye girdi.

“Kimse Bilmez” dizisi oyuncularından Zeynep Elçin ise dizideki evlenme teklifi sahnesiyle 8. Sıradan listeye giriş yaptı.

Sosyal medya Sen Anlat Karadeniz'i final yapmadan gömdü - Resim: 1

Digilub