Abone Ol

Şortlu kıza saldıran Ercan Kızılateş ile ilgili şok görüntü

İstanbul Pendik'te Melisa Sağlam isimli genç kadına bir minibüste Ramazan ayında mini etek giydiği için saldıran Ercan Kızılateş'ın şok bir görüntüsü daha ortaya çıktı.

Şortlu kıza saldıran Ercan Kızılateş ile ilgili şok görüntü

Sosyal medyadan yayılan görüntülerde, Ercan Kızılateş'e çok benzeyen bir kişinin uyuşturucunun etkisinde olduğu görülüyor. Görüntülerde, videoyu kaydedenler ve etraftakiler o kişiye 'Ercan' ismiyle hitap ettiği de dikkat çekiyor.

Üniversite öğrencisi Melisa Sağlam (21), geçen çarşamba günü bir AVM’ye gitmek için minibüse bindi. Şort giyen Melisa Sağlam’ın yanına gelen Ercan Kızılateş adlı bir yolcu “Bu ne biçim kıyafet. Ramazanda böyle giyinilir mi? Böyle giyinmeye utanmıyor musun?” diye bağırmaya başlamıştı. Kızılateş ineceği esnada, “Ahlaksız, o…” diyerek Sağlam’ın çenesine yumruk atmıştı.

Gözaltına alınan Kızılateş, ifadesinde gerçekleştirdiği saldırıyı tahrik oldum diye savunmuştu. ‘Kadınların bu şekilde giyinmesi insanın nefsini tahrik ediyor’ diyen Kızılateş bu ifadelerinin ardından bir de Sağlam’dan şikayetçi olduğunu belirtmişti.

Ercan Kızılateş'in uyuşturucu madde kullanmak, basit yaralama, elektrik hırsızlığı ve dolandırıcılık suçlarından hakkında başka davalar da bulunuyor.