Abone Ol

Son dakika...Ünlü sunucu İsmail Küçükkaya ifade veriyor

Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya'nın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve ailesi hakkında ortaya attığı iddialar sebebiyle ifade verdiği ortaya çıktı.

Son dakika...Ünlü sunucu İsmail Küçükkaya ifade veriyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşinin telefonunda bylock olduğu iddiasını canlı yayında ortaya atan Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya adliyede savcıya ifade veriyor.

EMNİYET YALANLAMIŞTI

İsmail Küçükkaya, Fox Tv'de yayınlanan sabah programında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşinin telefonunda FETÖ'nün şifreli haberleşme programı bylockun çıktığı iddiasını ortaya atmıştı. Bakan Kaya'nın bu sebeple eşine boşanma davası açtığını öne sürmüştü. Emniyet Genel Müdürlüğü ise iddiayı yalanlayarak şu açıklamayı yapmıştı.

"Görsel, yazılı ve sosyal medyada yapılan haber ve paylaşımlarda, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın eşi İlyas Kaya’nın ByLock kullanıcısı olduğuna dair iddialar, gerçek dışı bilgilerle toplumu yanıltmaya yönelik olup tamamen asılsızdır"

İFADE VERİYOR

A Haber'in haberine göre, savcılığa ifadeye çağrılan İsmail Küçükkaya bugün Bakırköy Adliyesi'ne gitti. Şu saatlerde ifade veriyor.

SABAHKİ YAYININDA "ŞOKA GİRDİM" DEDİ

Küçükkaya, bu sabah yaptığı programda ortaya attığı iddialar nedeniyle ifadeye çağrıldığı haberini de izleyicilerle paylaştı. Savcılık tarafından telefonuna gelen mesajı okudu. Küçükkaya ardından şoka girdiğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Şoka girdim önce biliyor musunuz. Yani şundan şoka girdim Türkiye'de gazetecilik yapıyorsanız adliye koridorlarına aşinasınızdır. Çok gider gelirsiniz de... Fakat yaptığınız bir haber nedeniyle bir gün sonra cumhuriyet savcılarının hemen soruşturma açması, hemen sizi ifadeye çağırması ve siz orada kendi isminizi şüpheli olarak görmeniz...Hemen avukatlarımı aradım. 'Böyle' dedi. Bizim yargımız bu kadar hızlı çalışıyor mu ya dedim. "Çok nadiren" dedi. O da bize denk geldi."

"HATA YAPABİLİRSİN..."

"Şeriatın kestiği parmak acımaz deriz ve hukuka güveniriz. Daima hukuka güvendik. Daima hukuka güvendik. Şunu biliriz: Eğer sen temizsen, vicdanın temizse, ahlakın temizse ve görevini hakkıyla yerine getirmeye çalışıyorsan... Hata yapabilirsin ama temiz kalpli bir şekilde hakkını vermeye çalışıyorsan o zaman gidersin kendini ifade edersin."