Abone Ol

Son dakika… Meral Akşener açıkladı: Ekim ayının 15’inde..

Yeni partinin ilanın Ekim ayının 15'inde yapılacağını belirten Akşener, geçtiğimiz yıl hakkında başlatılan çirkin kampanyaya da değinerek "Artık bunun ucunda ölüm olsa hazırım" diye konuştu.

Meral Akşener açıkladı: Ekim ayının 15’inde..

Yeni parti çalışmalarını sürdüren Meral Akşener, Fox Tv’de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programına konuk oldu.  Akşener kurma hazırlığı süren partisi ve gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Akşener yeni partinin ilanı ile ilgili “Yetiştiremeyebiliriz ancak Ekim ayının 15’inde çalışmaları tamamlamayı planlıyoruz” diye konuştu. Genel merkez binası bulmakta zorlandıklarını belirten Akşener “Kraldan çok kralcı insanlar türemiş” diyerek genel merkezi kiraya vermek için temasa geçtikleri kişilerin “Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan çekindiklerini” savundu.

‘UCUNDA ÖLÜM OLSA HAZIRIM’
Geçtiğimiz yıl hakkında başlatılan çirkin kampanyaya da değinen Akşener “Kadınlar beni anlayacaktır. Çok ağırdı. Artık korku duvarını aştım. Artık bunun ucunda ölüm olsa hazırım” dedi.

PARTİNİN LOGOSU NE OLACAK?
Referandum sürecinde kendisiyle özdeşleşen “kınalı ele” de değinen Akşener “Bu benim işaretim oldu. Ancak partinin logosu değil” diye konuştu.