Abone Ol

Son dakika ! Londra'da terör alarmı!

İngiltere'nin başkenti Londra'nın merkezindeki Londra Köprüsü'nde yayaların üzerine araç sürüldü, bıçaklı saldırı düzenlendi. Polis, olaylarda birden fazla kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Silahlı olabileceği düşünülen 3 saldırgan aranıyor.

Son dakika ! Londra'da terör alarmı!

İngiltere'nin başkenti Londra bir kez daha terör korkusu yaşıyor.

Londra köprüsü üzerinde beyaz bir minibüs, köprü üzerinde yürüyen yayaların arasına daldı, bıçaklı saldırı düzenlendi.

Olaylarda birden fazla kişinin hayatını kaybettiğini duyuran Londra polisi, "Bıçaklı saldırıya müdahale edildi, ateş açıldı" açıklamasında bulundu.

Olay yerine onlarca polis aracı sevkedildi. Polis helikopterleri de köprü üzerinde uçuyor. Londralıların köprüden ve köprü yakınından uzak durmaları istendi.

Son dakika ! Londra'da terör alarmı! - Resim: 1

3 ŞÜPHELİ ARANIYOR

Bir restoranda iki kişinin de bıçaklandığı belirtiliyor. Polisin silahlı olabileceği düşünülen 3 şüpheliyi aradığı bilgisine ulaşıldı.

İKİNCİ BİR OLAY DAHA YAŞANDI

Londra polisi, bu olayın hemen ardından, Londra Köprüsü'nün 500 metre uzaklığında bulunan 'Borough Market' bölgesinde de bir olay yaşandığını açıkladı.

İkinci olayın detayları hakkında bilgi verilmezken, ilk saldırının ardından kaçan beyaz minibüsün Borough Market bölgesinde yine kalabalığın arasına daldığı iddia edildi.

Son dakika ! Londra'da terör alarmı! - Resim: 2

LONDRA POLİSİ: ÜÇÜNCÜ BİR OLAYA DAHA MÜDAHALE EDİLİYOR

Emniyet yetkilileri, Londra Köprüsü yakınlarındaki Vauxhall bölgesinde üçüncü bir olayın daha yaşandığını, olaya polis ekiplerinin müdahale ettiğini duyurdu.

İngiltere Başbakanı Theresa May, yetkililerden olaya ilişkin bilgi aldı.

ABD Başkanı Trump'ın da danışmanlarından olaya dair bilgi aldığı öğrenildi.

NTV