Abone Ol

Son dakika haberleri: Zuhal Topal canlı yayında patladı.. Baha'nın suçlamaları için ne dedi?

Medyafaresi.com özel haberi- İzdivaç programında Zuhal Topal son günlerde yaşanan olaylar konusunda kısa bir açıklama yaptı. Zuhal Topal kıskançlık sonucu Naz'a saldıran ve 50 kişilik bir meydan dayağıyla programdan atılan Baha'nın sözlerine cevap verdi.

Zuhal Topal patladı! Baha'nın suçlamaları için ne dedi?

Baha'nın videosu üzerine canlı yayında açıklama yapan Zuhal Topal, programdan ayrılan kişilerin açıklamalarına kimsenin inanmamasını istedi.

Zuhal Topal, "Star TV yönetimi arkamızda, sadece bizim açıklamalarımıza kulak verin, programla ilişkisi kesilen ve ayrılan insanların suçlamalarına ve videolarına itibar etmeyin" diyerek Baha'ya cevap verdi...

Son dakika haberleri: Zuhal Topal canlı yayında patladı.. Baha'nın suçlamaları için ne dedi? - Resim: 1Zuhal Topal'da kamera arkası skandalı! Baha Naz'a saldırdı, 30-40 kişi tekme tokat kavga etti

NE OLMUŞTU?

Star TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la programında geçtiğimiz cuma günü olay çıkmıştı. Damat adayı Baha, eski sevgilisi Naz'ın Ali ile dansını kıskanıp stüdyoyu terketmiş, ardından da Naz'ı araba içinde dövmeye başlamıştı. Bunu gören özel güvenlikçiler ve stüdyo çalışanları da kavgaya karışınca büyük skandal yaşanmıştı.

Bu olaydan sonra Baha programdan atıldı. Günlerdir ekrana çıkarılmayan Baha ise bugün suskunluğunu bozarak bir video yayınladı. Baha videolu açıklamasında Zuhal Topal'ı ve program yapımcılarını suçladı, 50 kişinin kendisine saldırdığını öne sürdü.

İŞTE BAHA'NIN SÖZLERİ

'50 kişi bana saldırdı'

Stüdyodan çıktıktan sonra Naz'ın arabasına gidip oturdum. Naz geldi. Sinirliydi biraz. Bağırarak konuşuyordu. Bu esnada güvenlikler saldırdı. Ardından orada kim varsa, yaklaşık 50 kişi hepsi bana saldırdı.

'Beni linç etmeye kalkıştılar'

Deniz'in arabasına bindirdiler beni. Deniz'in arabasını tuz buz ettiler. Orada da linç etmeye kalkıştılar beni. Naz onlar için bir reyting aracı. Biz evlilik yolunda ilerlerken Naz'ın ayrılmasını kabul edemezlerdi. Birini diskalifiye etmeleri gerekiyordu. O da ben oldum."

MEDYAFARESİ ÖZEL HABERİ