Abone Ol

Son dakika haberleri: Taksim Metrosunda bir kişi hareket halindeki trenin önüne atladı!

Taksim Metro İstasyonunda hareket halindeki metronun önüne atlayan kişi ağır yaralı olarak metrodan çıkarıldı. Hayatına son vermek istediği belirtilen kişi ambulansla hastaneye götürüldü.

Taksim Metrosunda işte o an! Trenin önüne atladı

İstanbul'da Taksim metro istasyonunda bir kişinin hareket halindeki metronun önüne atlaması nedeniyle seferler durduruldu. Bir süre Şişli-Yenikapı seferleri yapılamadı. DHA'nın 18.45'te geçtiği habere göre Taksim seferleri normale döndü. Trenin önüne atlayan şahıs sıkıştığı yerden yaralı olarak çıkarıldı, ambulansla hastaneye götürüldü.

Taksim Metro İstasyonu’nda 1 kişi hareket halindeki metronun önüne atladı. Ağır yaralanan Metin Yünci hastaneye kaldırılırken metro seferleri bir süre yapılamadı.

Taksim metro istasyonu’nda saat 17.50’de, Yenikapı-Hacıosman seferini yapan hareket halindeki metro’nun önüne bir kişi atladı. Olay nedeniyle seferler durduruldu. İstasyona itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Metro istasyonundaki yolcuların boşaltılması sırasında olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri çalışmaya başladı.

Metronun altından yaralı olarak çıkartılan kişi, ambulansa taşınarak Şişli HamidiyeEğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. İsminin Metin Yünci(23) olduğu öğrenilen kişinin kız arkadaşından ayrıldığı için bunalıma girerek hayatına son vermek istediğiiddia edildi. Yünci’nin görme engelli olduğu öğrenildi. Yaklaşık 45 dakika aksayan metro seferleri normale döndü.