Abone Ol

Son dakika haberi: 46 Yok Olan bu akşam neden yayınlanmadı?

Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal, Berkan Şal ve Metin Belgin’in paylaştığı 46 Yok Olan dizisinin bu hafta tekrar bölümü ekranlara gelecek. Peki 46 yok olan neden yayınlanmıyor?

46 Yok Olan yeni bölümü neden yayınlanmadı?

46 Yok Olan bu akşam neden yok günün en çok merak edilen sorularından oldu. Yayınlandığı günden itibaren büyük beğeni ile izleyen 46 Yok Olan bu hafta tekrar bölümü ile ekranlara gelecek. 46 Yok Olan ‘Müdür Ne’aptın’ın 22.15’te yayınlanacak olmasından dolayı bu hafta 00.45’te yayınlanacak.

Son dakika haberi: 46 Yok Olan bu akşam neden yayınlanmadı? - Resim: 1Yasemin Allen

46 Yok Olan dizisinin hayranlarına kötü haber. 46 Yok Olan bu hafta tekrar bölümü ile ekranlara gelecek. Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal, Berkan Şal ve Metin Belgin’in paylaştığı; yapımcılığını Nunova Film’in, yönetmenliğini Serdar Akar’ın, senaristliğini ise Ercan Mehmet Erdem’in üstlendiği yapım, ‘Müdür Ne’aptın’ın 22.15’te yayınlanacak olmasından dolayı bu hafta 00.45’teson bölümün tekrarıyla ekrana gelecek.

Son dakika haberi: 46 Yok Olan bu akşam neden yayınlanmadı? - Resim: 246 Yok Olan

46: Yok Olan’ın yeni bölümüyle 8 Mayıs akşamı kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor.

46 YOK OLAN FLAŞ AÇIKLAMA!

Erdal Beşikçioğlu’nun yaptığı açıklamada “Kanal ile görüşürken 60 dakika olarak devam edecek ve en az 13 bölüm yayınlanacak bir paket üzerinde konuştuk. Türkiye halkı seyretse de, seyretmese de biz bu diziyi en az 13 bölüm yapacağız. Bir dönem, ‘Diyarbakır’da bu halk seyretse de, seyretmese de biz o Shakespeare’i oynayacağız’ dediğimiz dönemdeki gibi…“ ifadelerini kullanmasıyla birlikte yapımın Haziran’a kadar devam edeceği netlik kazandı, 13’ten sonrasını ise reytinglerin durumu gösterecek.

46 YOK OLAN SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Dizinin yeni bölümünde izleyiciler Murat’ın kendisiyle ve yaşadıklarıyla yüzleşmesini izleyecekler.İlacı kendi üzerinde denedikten sonra yaşadıkları hakkında cevap aramaktan ısrarla kaçınan Murat, bu kez kendisinin bile beklemediği bir yöntemle pek çok detayı öğrenecek. Yapacağı bir anlaşmayla artık Murat için herşey yeniden başlıyor.

Babasının ölümünün acısını atlatamayan Ceyla’nın yaşayacağı deneyim onu bambaşka bir kadın yapacak.

Peşindekilerin yarattığı huzursuzluktan biraz olsun kurtularak sonunda Murat ile yemeğe çıkan Selin, güzel geçen gecenin ardından beklemediği bir sürprizle karşılacak.