Abone Ol

Son dakika: Florya'da Azeri iş adamına silahlı saldırı

Azeri iş insanı İtimat İsmailov, İstanbul Florya’daki ofisinde silahlı saldırıya uğradı. Başından 2 ve kalbinden 1 mermi ile yaralanan İsmailov kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti

Florya'da Azeri iş adamına silahlı saldırı

İstanbul Bakırköy de bu akşam bir işyerinde çıkan tartışma cinayetle bitti.İş ortağı oldukları ve uzun bir süreden beri Türkiye de yaşadıkları öğrenilen Azeri uyruklu İtibar İsmayılov isimli işadamı ortağı ve kendisi gibi Azeri uyruklu olan Gözel Demirov tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Florya’da bir şirket ofisinde yaşan olay dün gece saat 21.00 civarında yaşandı. İnşaat ve organizasyon işi yaptıkları öğrenilen ve aralarında alacak verecek meselesi bulunduğu tespit edilen ortaklar kendi aralarında tartışırken bir anda kavga çıktı.

Kavganın büyümesi sonrası silahını çeken Demirov ortağına 3 el ateş etti.Başından 2 ve kalbinden 1 mermi ile yaralanan işadamı silah sesine koşan çevredekiker tarafından çağrılan polis ve sağlık ekiplerinin yardımıyla kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybettOlayı gerçekleştiren ve saldırı sonrası olay yerinden yaya olarak kaçtığı belirlenen Gözel Damirov un yakalanması için polisin çalışmaları devam ediyor.