Abone Ol

ŞOK!!! Müge Anlı canlı yayın konuğunu neden stüdyodan kovdu?

ATV'de Müge Anlı'nın hazırlayıp sunduğu Tatlı Sert programında, stüdyo konuğuyla telefon konuğu arasında yaşanan rezil diyaloglar Müge Anlı'yı çok sinirlendirdi.

ŞOK!!! Müge Anlı canlı yayın konuğunu neden stüdyodan kovdu?

Müge Anlı programın canlı yayınında yaşları küçük olan kızların aşık olduklarını düşündükleri kendilerinden büyük erkeklerin onları kandırmasını konu olarak işlediği programda tüm genç kızlara uyarılarda bulundu. 18 yaşından küçük kızlarla cinsel ilişkiye girmenin hukuksal sonuçlarını anlatan Müge Anlı programına uyarıcı örnek teşkil edebilecek çocukları da konuk etti. Genç kızlar ekranda hayatlarının nasıl mahfolabileceğini örnekleriyle gördüler.

Müge Anlı, Evli olan program konuğu ve ilişki yaşadığı küçük yaştaki kızı stüdyoda buluşturdu. Daha önce bir kaç kez evlenen orta yaşın üzerindeki adam son olarak bu küçük kız çocuğunu kandırmıştı. Programın ortalarına doğru orta yaşlı adamın eski eşlerinden biri telefona bağlanarak adamın "kadın satıcılığı" suçundan sabıkası olduğunu ve gazetelere haber olduğunu belirtti. Daha sonra telefonla stüdyoya bağlanan bir kişi daha '"Bu adam kadın satıcısı' diye iddialarda bulundu. Ekran başındaki tüm gençleri uyarmaya çalışan Anlı, Stüdyoda bulunan ve kadın satıcısı olduğu iddia eden orta yaşlı adamın terbiyesizleşmeye başlaması üzerine adamı stüdyodan attı. Çok sinirlendiği gözlenen Müge Anlı'nın ağzından "Bu adamı burada değil il sınırları içinde bile görmek istemiyorum" sözleri döküldü.

Tatlı Sert adlı programı ile büyük başarı yakalayan Müge Anlı ekranda terbiyesizliğe ve rezalete izin vermeyeceğini bir kez daha gösterdi