Abone Ol

Şok!!! Kaynana Semra, Tülin-Caner ve Ajdar'a ekran yasağı getirildi ! Hangi programlar yayından kaldırıldı ?

RTÜK'ün kanal yöneticileriyle yaptıkları toplantı ilk meyvelerini verdi. Kaynana Semra, Tülin-Caner, Ajdar gibi isimlerin, şikayetler üzerine, ekrana çıkarılmamasına karar verildi. İşte gelişmeler!

Şok!!! Kaynana Semra, Tülin-Caner ve Ajdar'a ekran yasağı getirildi !...

RTÜK Başkanı Zahid Akman'ın TV yöneticileriyle yaptığı toplantıda alınan kararlar, hayata geçti. Kaynana Semra, Tülin-Caner, Ajdar gibi isimlerin gelen şikayetlerin çokluğu dikkate alınarak ekrana çıkarılmamasına karar verildi

Toplantıda "Yarından itibaren bizde Semra Türk olmayacak" diyen atv Genel Müdürü sözünü tuttu ve Kaynana Semra ile "gelin" Sinem dün ekrana çıkmadı. Sinevizyon Yapım Koordinatörü ise, "Pazartesiden itibaren Ahu-Meriç ve Tülin-Caner TV'ye çıkmayacak. Final yapıyoruz. Yeni formatla devam edeceğiz" dedi.

Peki aylardır ekrandan odamıza sızanlar kararla ilgili ne düşünüyor?

İşte yorumlar...

İŞLERİM VARDI DÜN YAYINA ÇIKAMADIM

Dün alışılmışın aksine yayına çıkmayan Semra Türk, bu durumu "Çerkezköy'de vergi işlerim vardı, ondan çıkmadım. Bana hiçbir şey söylenmedi, programa devam edeceğim. Türkçe'yi çok güzel konuşuyorum. Diğerleriyle kıyaslanmak istemiyorum. RTÜK'ün programımıza ceza vermesi söz konusu olamaz. Çünkü ceza alacak bir şey yapmıyorum" diye konuştu. "Denemeye Değer"in sunucusu Ebru Akel ise Türk'ün aksine "Semra Hanım artık yayında olmayacak. Ozan Orhon ve Yeşim Erçetin ile devam edeceğiz" dedi.

ZATEN PROGRAMI BIRAKACAKTIM

Show TV'deki "Gün Aydın" adlı programda aylardır her sabah Meriç Erkan ile "tutkulu aşk" hikayesini ekrana taşıyan Ahu Tuğba, kararla ilgili "Programı 15 gün önce bırakmayı düşünüyordum. Çünkü ABD'de işlerim var. Ama biraz daha sürdürmemi rica ettiler. Yapımcı bana bir şey söylemedi ama bundan böyle programa çıkmayı düşünmüyorum" diye konuştu. Programın sunucusu Aydın ise "Ne verilirse onu sunarım. Meriç ve Ahu Hanım olmadan da devam ederim. RTÜK nasıl bir format isterse onu uygularım" dedi.

Alınan karara saygılıyım

Kanal D'dekİ "Sabahların Sultanı" adlı programda bir süredir her gün Tülin'le Caner'i ağırlayan Seda Sayan, ekrana çıkmaları istenmeyen kişileri artık konuk olarak almayacağını açıkladı: ?? yıldır canlı yayın yapıyorum. Bugüne kadar Tülin ve Caner'le program yapmıyordum. Onları izleyicilerin kendilerinden bir şey bulabilmeleri için model olarak kullanıyordum. RTÜK'ün kararına saygılıyım. Bir bildikleri olmasa bu kararı almazlar. Tülin ve Caner artık yayına çıkmayacak. Bu konu yapımcının sorunu."

Safiye ile Faik'in programı kaldırıldı

RTÜK'e en fazla şikayet edilenler arasında gösterilen Star'daki "Safiyeli Faik Sabahlar Şenlik" programı, dün sabah itibariyle yayından kalktı. Konuyla ilgili Faik Öztürk "Biz sanal oyuncular bulup programda reyting almak için halkı sömürmedik. Safiye ile doğal insanlarız, hareketlerimizi de öyle yansıttık. Diğerleriyle anılınca ekranda kalmamızın doğru olduğuna inanmıyorum.

Yöneticilerle görüşüp programı bitirdim" dedi. Safiye Soyman ise "Kendimi sabah gazetede Caner ve Semra ile aynı yerde görünce çok kırıldım. Biz insanları eğlendirmeye çalışıyorduk. Reyting kurbanı olmak istemiyoruz. Bu yüzden Faik Bey'le konuştuk ve programa devam etmemeyi uygun gördük. Pişman değiliz" açıklamasını yaptı.