Abone Ol

ŞOK! Adana katliamının zanlısı Murat Yüksel olayında büyük skandal!

Gazeteci Müge Anlı'nın programında Adana'da ailesinden 8 kişiyi öldüren Murat Yüksel ile ilgili olarak korkunç bir skandal ortaya çıktı.

ŞOK! Adana katliamının zanlısı Murat Yüksel olayında büyük...

Perşembe günü iyi halden bırakıldı cuma günü katliam yaptı. Gazeteci Müge Anlı'nın programında Murat Yüksel'in yaptığı katliam ile ilgili olarak korkunç bir gerçek ortaya çıktı.


Turuncutime.com'un haberine göre; Murat Yüksel, cinayetleri işlemeden bir gün önce "Darp ederek ve kalıcı eser bırakarak adam öldürmeye teşebbüsten" 1,5 yıl ceza aldığı mahkemeden iyi hali göz önünde bulundurularak serbest bırakılmış.

Adana'da kendi ailesinden 8 kişiyi hunharca öldüren Murat Yüksel hakkında ortaya çıkan gerçek Türkiye'yi şok etti. Televizyon fenomeni haline gelen Tatlı Sert programının bu sabahki canlı yayınına bağlanan Adana'dan Aslı Ceylan adlı bir izleyicinin Murat Yüksel hakkında anlattıkları adeta tüm Türkiye'nin kanını dondurdu.

Müge Anlı'nın canlı yayınına bağlanan Aslı Ceylan adlı izleyici, Murat Yüksel'in aylar önce evlerinin yakınındaki caddede ağabeyinin arabasına arkadan çarptığını, olay esnasında kendisinin de eve dönerken olayı görüp durduğunu söyledi.

Aslı Ceylan, ağabeyinin kendisine "Sen eve git, kaza oldu bana arkadan çarptılar, bir şey yok trafik polisini bekliyoruz" dediğini bunun üzerine de kendisinin eve gittiğini ve 1 saat sonra gelen telefonla yıkıldıklarını anlattı.

Murat Yüksel, minübüsü ile ağabeyinin arabasına arkadan çarpmış ve tartışmaya başladığı ağabeyinin kafasına defalarca sopayla vurarak komaya sokmuştu. Beyin travması geçiren ağabeyinin bir buçuk ay komada kaldığını ve alnında adli tıp raporu ile kesinleşen "Kalıcı Eser" bulunduğunu anlattı.

Mahkemenin Murat Yüksel'e olaydan bir gün önce olan perşembe günü 1,5 yıl hapis cezası verdiğini ve hakimin iyi halden Murat yüksel'in cezasını paraya çevirdiğini söyleyen, Aslı Ceylan; "eğer o gün tutuklanıp ceza evine gönderilseydi bu katliamı yapamayacaktı" dedi.

Adana canavarı Murat Yüksel'in kendi ailesinden 8 kişiyi vahşice öldürdüğü katliamdan bir gün önce "Darp ederek adam öldürmeye teşebbüsten" 1,5 yıl ceza almasına rağmen salıverilmesi tüm Türkiye'yi şoka soktu.

Turuncutime.com