Abone Ol

Skandallar kızı Bahar Candan tuvaletten video paylaştı

İşte Benim Stilim programında ismini duyuran Bahar candan sosyal medya hesabından bu videoyu yayınladı.

Skandallar kızı Bahar Candan tuvaletten video paylaştı

İşte Benim Stilim programında ismini duyuran Bahar candan sosyal medya hesabından bu videoyu yayınladı.

Bahar Candan tuvaletten çektiği videosunda seksi hareketler yaparak dikkat çekmeye çalışıyor.

İŞTE O VİDEO

İBS jüri üyelerinden Kemal Doğulu, bugün Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Doğulu Bahar Candan hakkında bakın neler söyledi?

Kemal Doğulu canlı yayında şu ifadeleri kullandı:

"Bahar Candan'ı sevmiyorum. Sevilecek biri mi? 1 saat dayanabilirsin, sonra sinir krizi geçirtir insana. Maalesef ismi geçen şahıs gerçektir. Sahtesi olamayacak kadar gerçek. Lütfen onu kendi haline bırakın. Neslihan çok güzel bir kadın. Programda da maskülendi, şimdi de maskülen. O çok güzel bir beden."

"SADECE SAFÇA HAYAL ETTİM"

"Ben Kadir'in ya da kendimin ünlü olacağını inanmıyordum. Biz o niyetle çıkmadık ki o yola. Sadece safça hayal ettim, oldu. Bazıları hırslıdır 'ben bunu yapacağım' der ama biz öyle değildik. Ben kuaförlük yapıyordum Kadir de garsondu. Benim biraz çevrem vardı, Kadir'i iyi kafelere iyi mekanlara yerleştirdim. İki üç yıl beraber oturduk kendi parasını kazandı eve çıktı.

Sonra Mehmet geldi üniversite okumaya. Ben artık abilikten emekli oluyorum, kız dayısı oluyorum. Kız kardeşim hamile… Kadir ve Neslihan'da şu anda çocuk yok ama düşünceleri var… Ben Kadir'e 'bu kızı sakın kaçırma, çok efendi' dedim. Çok mütevazı çok eğlenceli, çok komik, çok ağlak muhteşem bir insan. Evine gideriz kahveleri Neslihan servis eder, en başından beri ailemizdenmiş gibiydi."