Abone Ol

Skandal fragman: Erdoğan'ın ailesini öldürüp, başına silah dayadılar!

Büyük tepki toplayan "Reis" filminin yapımcısı Ali Avcı'nın yeni projesi "Uyanış" fiminde büyük rezalet! Erdoğan'ın ailesini öldürüp, başına silah dayadılar!

Skandal fragman: Erdoğan'ın ailesini öldürüp, başına silah dayadılar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayatını konu aldığı iddia edilen ve vizyona girmesi ile büyük bir rezalete sebep olan "Reis" filminin yapımcısı Ali Avcı yeni bir proje ile gündeme geldi.

"Evrensel" film şirketinin sahibi Ali Avcı, tartışmalı "Reis" filmi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ismini kullanarak filmine sponsor aramış ve filmin arkasında Beştepe'nin desteği olduğu izlenimi yaratmak için yoğun çaba harcamıştı.

Referandum öncesi vizyona giren film gişede büyük hüsrana uğrayarak muhalefet tarafından seçim kampanyasında Erdoğan'a karşı malzeme olarak kullanılmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın isimleri kullanılarak tanıtımı yapılan "Reis" filmiyle ilgili çekinceleri SuperHaber ısrarlı yayınları ile gündeme getirmişti.

YENİ SKANDAL: UYANIŞ

"Reis" Filminin Yapımcısı Avcı, yine benzer bir strateji izleyerek toplumun yoğun hassasiyeti olan bir konuya eğildi.

15 Temmuz hain darbe girişimini anlatan bir film projesi için kollarını sıvayan Avcı yeni filmiyle ilgili bir fragman yayınladı.

(superhaber.tv)