Abone Ol

SKANDAL!!! Ajdar canlı yayında neden çıldırdı? Dobra Dobra'da ortalık nasıl karıştı?

Dobra Dobra programında inanılmaz bir tartışma yaşandı. Belden aşağı inen seviyeyi toparlamakta Şenay Düdek ve Müge Anlı çok zorlandı. Ajdar çıldırdı! Arto kışkırttı, seyirci Ayla ateşe benzinle gitti. Bakın neler oldu?

SKANDAL!!! Ajdar canlı yayında neden çıldırdı? Dobra Dobra'da  ortalık...

DOBRA DOBRA'DA OLAY ÇIKTI!!! HALK KAHRAMANI(!) AJDAR VE KADROLU SEYİRCİ AYLA HANIM BİRBİRİNE NASIL GİRDİ???

TGRT Anahaber'de yayınlanan Ajdar'ın sokak röportajı VTR olarak yayınlanınca ortalık bir anda karıştı..

Stüdyoya kamera arkasından programıs seyretmek için gelen Ayla Hanım kaptığı mikrofonla Ajdar'a açtı ağzını yumdu gözünü!!!

Deneyimli gazeteciler Müge Anlı ve Şenay Düdek yerinde müdahale ederek büyük bir rezaletin yaşanmasını geçte olsa engellediler. Müge Anlı ve Şenay Düdek kibarlığı bırakmamak için büyük çaba harcadılar.

İŞTE NEDEN CANLI YAYINDA OLDUKLARININ ANLAMI TEZ KONUSU OLACAK İKİ İNSANIN TERBİYDEN UZAK SEVİYESİZ KONUŞMASI:

AJDAR:
Ben Türkiye'nin en büyük starıyım. Sezen Aksu'dan bile iyiyim. Sen kimsin, Türkiye'yi yedin bitirdin yeter artık. Kocan nerde? Oğlun Nerde? Sen kimsin beni sinirlendirme, zavallı pislik, senin gibi bir kadından oğul mu olur? bu kadın kim? stüdyodan çıkartın bunu! Ben 'Nane Nane' ve ' Çikita Muz' şarkılarına laf söyletmem. sen terbiyesiz bir kadınsın... Defol git burdan. hepinizden nefret ediyorum... Erkeklerin üstünlüğünü kabul edeceksiniz. Hepinizi yok edeceğim... Ben Karacaoğlan, Da Vinci gibiyim. Arto sen mal oğlu malsın...



AYLA HANIM:
Zavallı, halka hakaret edemezsin, soğan erkeği, sen kendini erkekten mi sanıyorsun, sen ne hakla ekranlara çıkıyorsun. Sen sanatını sirke gidip maymunlara göster onlar seni daha çok alkışlar. senin kadar seviyesiz ve basit bir insan görmedim. Halk bu sirk maymununa pirim tanımasın! Seni sokağa çıkartıp halka göstermek gerekiyor.


Programın diğer konuklarından Arto söze girerek Ajdar için 'Bu kesinlikle kafayı yemiş' yorumunu yaparak Ayla Hanım'a destek oldu.

ARTO:

Bu kafayı yemiş. Kendini Da vinci, Karacaoğlan ve Fuzuli ile bir tutuyor. Bu hasta. Ajdar sen şizofren olmuşsun. Senin tedaviye ihtiyacın var.


Ajdar, kendini tutamayıp canlı yayına bağlanan Türkiye'nin en büyük iş kadınlarından Sema Çelebi ile de kavgaya tutuştu. Sema Çelebi'ye de avazı çıktığı kadar bağıran Ajdar sanırız Türk ekranlarındaki miadını doldurdu.

turuncutime.com