Abone Ol

Siyah İnci oyuncuları kimdir?

28 Eylül Perşembe günü başlayacak olan Star TV'nin yeni dizisi Siyah İnci'den detaylar...

Siyah İnci oyuncuları kimdir?

Star Tv'nin merakla beklenen dizisi Siyah İnci başlama tarihi belli oldu. Tolgahan Sayışman ile Hande Erçel'in başrollerini paylaştığı Siyah İnci birinci bölüm fragmanı konusu ne?

Hande Erçel ile Tolgahan Sayışman'ın başrollerinde oynadığı Siyah İnci'nin ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanı yayınlanır yayınlamaz sosyal medyanın gündemine oturan Siyah İnci ile ilgili tüm detayları sizler için derledik.

SİYAH İNCİ KONUSU NE?

Tolgayan Sayışman ile Hande Erçel'in başrollerini paylaştığı Siyah İnci'nin konusu belli oldu. Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal (Hande Erçel) ve Kenan’ın (Tolgahan Sayışman) aşkı, Vural’ın (Berk Hakman ) kasabaya gelişi ve Hazal ‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişecek ve iki sevgilinin hayatları alt üst olacak.

SİYAH İNCİ OYUNCULARI KİM?

Siyah İnci oyuncuları arasında yok yok. Hande Erçel ile Tolgahan Sayışman'ın başrol oynayacağı dizide Berk Hakman, Nurseli İdiz, Hüseyin Avni Danyal, Burak Altay gibi usta isimler yer alıyor.

HANDE ERÇEL - HAZAR

24 Kasım 1993 Balıkesir doğumlu oyuncu 2012 yılında Azerbaycan'da katıldığı güzellik yarışmasında ikinci olmuştur. 2014 yılında Barış Yöş'ün yönetmenliğini yaptığı Hayat Ağacı dizisi ile oyunculuğa başlangıç yapmıştır. 2015 yılında Emre Kınay, Evrim Alasya, Berk Atan, Miray Akay ve Burcu Özberk'li Güneşin Kızları dizisinde rol almıştır. Son olarak ise 2016 yılında başrollerini Burak Deniz'le paylaştığı Aşk Laftan Anlamaz dizisinde rol almıştır.

TOLGAHAN SAYIŞMAN - KENAN

17 Aralık 1981 İstanbul doğumlu ünlü oyuncu 2002 yılında katıldığı Best Of Model Türkiye yarışmasında birinci olmuştur. 2004 yılında konuk oyuncu olarak rol aldığı Avrupa Yakası dizisi ile kariyerine başlayan yakışıklı oyuncu daha sonra sırası ile Maçolar, Elveda Rumeli, Yer Gök Aşk, Lale Devri ve son olarak Asla Vazgeçmem dizisinde rol almıştır.

BERK HAKMAN - VURAL

14 Ağustos 1981 Ankara doğumlu oyuncu eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde tamamlamıştır. Ekranların sevilen oyuncusu daha önce Kırık Kanatlar, Hatırla Sevgili, Es Es, Mazi Kalbimde Yaradır, Suskunlar, Kaçak ve Hayatımın Aşkı adlı dizilerin kadrosunda yer almıştır.

SİYAH İNCİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Herkesin merakla beklediği Siyah İnci, 28 Eylül tarihinde başlayacak. internethaber'de yer alan habere göre Siyah İnci'nin perşembe günü yayınlanmasıyla birlikte Ateşböceği iddialara göre final yapacak.