Abone Ol

Sivil öldürecek olsak Cihangir'den başlarız diyen Akit TV sunucusu Ahmet Keser kimdir?

Akit TV'deki skandal sözlerinin ardından sabah programı sunucusu Ahmet Keser'in nasıl biri olduğu merak konusu oldu.

Sivil öldürecek olsak Cihangir'den başlarız diyen Ahmet Keser kimdir?

Sözleriyle belli semtlerde oturan insanları hedef tahtasına oturtan Ahmet Keser'in aslında konuştuklarının aksine farklı bir kişilik olduğu ortaya çıktı.

Bakın Ahmet Keser kim? Daha önce çalıştığı kanaldan arkadaşının ifşa ettiği Keser aslında palyaçoluk yapıyormuş. Arkadaşının söylediklerine göre, Keser ayrıca göründüğü gibi dindar da değil.

AHMET KESER KİMDİR?

Akit TV'deki canlı yayınında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de sivilleri öldürdüğü iddialarına karşı çıkacakken skandal sözlere imza atan Ahmet Keser, canlı yayında "Sivil öldürecek olsak Cihangir, Nişantaşı, Etiler, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden başlarız" ifadelerini kullanmıştı. Bu sözlere tepkiler gecikmeyince Keser sosyal medya hesabından sözlerinin yanlış anlaşıldığını ima ederek şu açıklamaları yaptı:

Sivil öldürecek olsak Cihangir'den başlarız diyen Akit TV sunucusu Ahmet Keser kimdir? - Resim: 1Akit TV sunucusu: Sivil öldürecek olsak Cihangir'den, TBMM'den başlarız!

“Bedenen değil zihnen Nişantaşı Cihangir Etiler dedik! Gezide ülkeyi kaosa çağıran gavur zihniyetliler şimdide bizi linçe yelteniyor! Hadi hadi!!!” diyen Ahmet Keser, daha sonra ise “Vampirler 28 Şubat günlerini özledi gibi! 28 Şubatçıların çocukları şimdi de bize yürüyor!!! Hadi ikileyin hadi!! Uyandırayım yıl 2018!!! Yemezler!!!” mesajını paylaşarak bir de video ekledi.

Ahmet Keser, son olarak ise “Kendi ülkesinin değerlerine diline inancına düşman gavura hayran batıya övgüler düzen, bu memleketi kapitalizme peşkeş çeken postmodern pezolar! Tam bağımsız Türkiye yolunda Anadolu ne derse o! Hadi ikileyin hadi!!!” mesajını paylaştı.

Sivil öldürecek olsak Cihangir'den başlarız diyen Akit TV sunucusu Ahmet Keser kimdir? - Resim: 2Akit TV sunucusu skandal sözlerin ardından istifa etti

PROFİLİNDE CAMİ RESMİ VAR

Arkadaşının bu sözlerine karşın Ahmet Keser sunuculuğu sırasında sarfettiği söz ve davranışlarıyla dindar bir insan havası çiziyor. Keser'in Twitter hesabına bakıldığında ise profil fotoğrafı olarak Eminönünde'ki Yeni Cami'yi koymuş olması gözlerden kaçmayan başka bir detay.

DİN VE İNANÇ ÜZERİNDEN KONUŞUYOR AMA...

Sözlerinde din ve inanç üzerinden göndermeler yapan Ahmet Keser'in aslında çok faklı bir kişilik olduğu iddia edildi. Bu iddialar ise Keser'in daha önce başka bir kanalda çalıştığı spiker Anı Sağkan'a ait.

Konuyla ilgili sosyal medyadan ifşalarda bulunan Sağkan, Akit TV sunucusu Keser’in daha önce palyaçoluk yaptığı, alkol aldığı ve gece hayatının olduğunu söyledi. Aslında Keser'in dinle diyanetle ilgisinin olmadığını ifade eden Sağkan şunları söyledi.

"ARKADAŞLARIYLA İÇMEYE GİDERLERDİ"

“Kendisi dini konularla ilgili biri değildi. Orada dinini yaşayamadığından bahsetmiş ama kendisi alkol alıyordu. Kanalda yatıp kalkıyordu. Kendisi Kütahyalı. Geceleri de kanaldaki diğer arkadaşlarıyla içmeye gider gelirdi. Anlatırdı bunları bilirdik. Tabi elimizde bunları kanıtlayacak resimler falan yok.

Bunların hepsi eskiden Facebook sayfasında vardı ama orada işe başladıktan sonra bunları sayfasından kaldırdı. Tuhaf paylaşımlar yapmaya başlayınca ben kendisiyle Facebook arkadaşlığımı bitirdim. Bu en son yaptığıyla kendisini aşmış durumda, tebrik ediyorum. Açıkçası oyunculuğunun bu kadar iyi olacağını hiç düşünmemiştim.“