Abone Ol

Sisi Atatürk’ü anmak için öyle bir eylem yaptı ki...

Sisi lakaplı Seyhan Soylu 10 Kasım sabahı, yaptırdığı özel bir pankart ile Selanik’te Atatürk’ün doğduğu evin önüne gitti. Bakın pankartta kimlerin resimleri vardı?

Sisi Atatürk’ü anmak için öyle bir eylem yaptı ki...

İşte Sisi’nin eylemle ilgili açıklaması...

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 79. yıl dönümünü saygıyla anıyoruz.

Başkomutanımızın evinin avlusunda törende olmak her Türkü onurlandıracak bir buluşmadır.

Hele ki ülkemiz bu kadar kritik bir süreçten geçerken, toplumumuzun birbirine kenetlenmesi gerektiği bir anda bu Duygu'ya nail olmak günün önemini bir kez daha ruhumuzda hissetmemizi sağlamaktadır.

Bu önemli günde açtığımız asla pankart değildir. Halkın tabanındaki arzusu edilen kardeşliğe liderlerimizin de ses vermesinden ibarettir. Aynen 15 Temmuz sonrasındaki Yenikapi'daki miting gibi.

Biz halk olarak liderlerimizin örnek aşırı öteki düşüncelerin yumuşaması açısından yenilenen bir çağrıdan öte bir şey değildir. Bu açtığımız bir ulusun Atasına sözüdür.

Ülkemizin birlik bütünlüğü kardeşlik ve dostluğu pekiştirecek, toplumumuzun görmek istediği bir resim karesinden ibarettir.

Sisi Atatürk’ü anmak için öyle bir eylem yaptı ki... - Resim: 1

Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk'ün doğduğu evinde açacağımız "BİRLİK ÇAĞRISI" aslında halkımızın hasret kaldığı, toplumu ayrıştıranlara, siz mihraklara, siyonizme karşı kenetlenmesi gerektiğinin, halkın yüreğinin sesidir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde tekrar Yenikapı ruhunu kaybetmeden, oy kaygısı yaşamaksızın tüm parti liderleri seçimden 3 ay önceye kadar, kişisel atışmaları, hakaretleri, borsa ve ekonomimize zarar verebilecek davranışlarda bulunmaması gerektiğini milli bütünlüğü sağlamamız gerektiğini, Misaki Milli'yemizi ebediye muhafaza etme adına, kişisel oylar ve makamlar yerine, toplumsal birlikteliğe çağrı amacında bir haykırıştır.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dahil olmak üzere tüm parti liderlerinin hoşgörüsüne sığınarak hazırlamış olduğumuz bu birliktelik çağrısı umarım tüm liderlerden karşılık bulur. Çünkü Başkomutanımız Mustafa Kemal ve silah arkadaşları bize 784.000 kilometre kareye anlı şanlı bayrak ve onurlu bir eşref bıraktılar. Ülkemizde bölgesel, etnik, mezhep, cinsiyet ayrımcılığına son çünkü başkomutanımız Mustafa Kemal ve silah Arkadaşları bize 784.000 kilometre kare toprak, anlı şanlı bayrak ve onurlu bir acdadımızın mirasını bıraktılar.

Son günlerde şehit ve gazilerimize dil, el uzatanları kınıyoruz. Bizim için bu toprakları için can veren tüm şehitlerimizin Rabbim Peygamber şefaatine nail eylesin, Kurtuluş Savaşı'ndan Kore Savaşı'na, Kıbrıs Savaşı'ndan 15 Temmuza kadar tüm gazilerimize Rabb'im güç kuvvet versin, devletimiz de milletimiz de her daim yanlarında olduklarını hissettirmeye vicdani muhakemeleri müziği hassasiyetini onlar üzerinde bir kat daha kullanmayı Rabbim bize nasip eylesin.

Biz de bugün eleştirilen gazi kalkanımızı takarak bu müstesna günde burada bu çağrıyı yapma gereği hissettik.

Ülkemizde bölgesel, etnik, mezhep, cinsiyet ayrımcılığına artık son verilmesini tekrardan Yenikapı ruhu olarak adlandırılan kısaca birlik beraberlik çağrısını bu sefer Selanik'ten sıradan bir Türk vatandaşı olarak yeniliyorum.

Saygılarımla
DYP Genel Başkan Yrd
Seyhan Soylu