Abone Ol

Sırrı Süreyya Önder'den Habertürk, CNN Türk ve NTV'ye sert tepki: Erdoğan'a teşekkür ediyorum

HDP'li Sırrı Süreyya Önder, Erdoğan'ın grup toplantısında HDP kongresini hedef alan sözlerini hatırlattı ve 'Sayın Cumhurbaşkanına teşekkür etmek istiyorum" dedi. Peki Önder neden teşekkür etti?

Önder'den Habertürk, CNN Türk ve NTV'ye sert tepki

HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, "Sayın Cumhurbaşkanına teşekkür etmek istiyorum. Kongremizi bugün grup toplantısında gösterdi. Utanmadan ana akım medya bu görüntüleri verecek. Değerli basın emekçilerini ayırıyorum. Bu ülkenin üçüncü büyük partisinin kongresinde bir tane canlı yayın aracı yoktu. Bu ülkede böyle bir kongre olmamış gibi davrandılar" dedi.

HDP Grup Başkanvekili Filiz Kerestecioğlu ile milletvekilleri Ayşe Acar Başaran ve Sırrı Süreyya Önder, Meclis’te basın toplantısı düzenledi.

Sırrı Süreyya Önder: Sayın Cumhurbaşkanına teşekkür etmek istiyorum. Medyanın vermediği kongremizi bugünkü grup toplantısında gösterdiniz.

Bu ülkenin 3. partisi kongre yaptı, bir tane canlı yayın yoktu. CNNTÜRK, HABERTÜRK, NTV, hepsi. Bunlar basın özgürlüğü nutku atamayacak kadar utanç içindedirler. Zillettedirler!" dedi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER