Abone Ol

Kutsi'nin eski eşi Sinem Bayraktutar, düğüne üç gün kala terk edildi

Kutsi'nin eski eşi Sinem Bayraktutar, boşanma sürecinde sık sık basında yer bulunca şöhretli isimler arasında yerini almıştı.

Kutsi'nin eski eşi Sinem Bayraktutar, düğüne üç gün kala terk edildi

Ayrılığın ardından Bodrum'a yerleşen ve Ezel Üneder ile nişanlanan Bayraktutar, 20 Mayıs'ta nikâh masasına oturacaktı. Ancak ikilinin nikâha üç gün kala ayrıldığı ortayı çıktı. Ayrılık kararını Üneder'in aldığı ileri sürüldü.
Kutsi'nin eski eşi Sinem Bayraktutar, geçtiğimiz yıllarda olaylı boşanma süreci ve Kutsi’nin evlilik hazırlıkları yaptığı oyuncu Feyza Çıpa’yı hedef alan açıklamarıyla gündeme gelmişti. Kutsi ve Sinem Bayraktutar, boşandıktan sonra genç kadın çocuklarının velayetini alarak Bodrum’a yerleşti.

Kutsi'nin eski eşi Sinem Bayraktutar, düğüne üç gün kala terk edildi - Resim: 1
Burada yeni bir aşka yelken açan ve bir ilaç şirketinde üst düzey yönetici olduğu öğrenilen Ezel Üneder’le nişanlanan Sinem Bayraktutar’un birlikteliğini ilk kez Şık Hayat duyurmuştu. İlişkileri birkaç kez sekteye uğrayan çift yine de evlilik kararı aldı. Geride bıraktığımız 20 Mayıs tarihine nikah için gün alan ve davetiye dağıtan çift düğüne 3 kala ayrılık kararı alarak yakınlarını şoke etti. Çiftin neden ayrılık kararı aldığı öğrenilemedi. Ancak magazin kulislerinde evlilikten Üneder’in vazgeçtiği, telefon açarak bu kararını Bayraktutar’a bildirdiği ileri sürülüyor.
İşte 20 Mayıs’ta Bodrum Akyarlar’da evlenecek olan ancak son anda düğünleri iptal olan çiftin davetiyeleri
Yedi yıl evli kalan Kutsi ile Sinem Bayraktutar, 2015 yılında resmi olarak boşandı. Çiftin Ceylin Ada ve Lila isimli iki kızlarının velayeti annelerinde bulunuyor.
Sözcü