Abone Ol

Spiker Simge Fıstıkoğlu dünya evine girdi

NTV spikeri Simge Fıstıkoğlu, iki yıldır aşk yaşadığı Emre Tavukçuoğlu ile nikah masasına oturdu.

Spiker Simge Fıstıkoğlu dünya evine girdi

Simge Fıstıkoğlu ve Emre Tavukçuoğlu'nun ilişkileri geçen yıl birinci yıl dönümlerini kutlamak için gittikleri yemekte çektikleri fotoğrafı Instagram hesabından paylaşmasıyla ortaya çıkmıştı.

Gerçek aşkı bulan Fıstıkoğlu, Emre Tavukçuoğlu ile dünyaevine girdi.

Fıstıkoğlu daha önce verdiği bir röportajda "Evlilik için ikna edebilen olmadı.Yıllar önce evliliğin eşiğinden döndüm. Evlenmeme 20 gün vardı. Sonrasında da hakikaten doğru insan çıkmadı." demişti.

KINA GECESİ YAPTI

Posta'nın haberine göre sunucu, geçtiğimiz günlerde aile yakınları ve arkadaşlarının katılığı kına gecesi yapmıştı.

SİMGE FISTIKOĞLU KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nden mezun olduktan sonra başlayan medya kariyerinde 2006 yılında ekranlarla tanışan Fıstıkoğlu, Habertürk'ün spor müdürlüğü göreviyle genç yaşta yöneticilikle tanıştı.

Fıstıkoğlu kariyerine, Üniversite son sınıftayken başladığını söylüyor. Yazı yazmayı çok seven Fıstıkoğlu, 'Stajımın sonrasında ise televizyona geçme düşünceleri başlamıştı ve gelen spor spikerliği teklifini hemen olumlu olarak değerlendirdim' diyor.

12 Aralık 1982 tarihli doğumlu Simge Fıstıkoğlu, medyaya ilk adımını Elle Decor Dergisi ile attı.

6 aylık stil editörlüğü deneyiminden sonra yazılı basın yerine görsel basında çalışmak istedi.

Simge Fıstıkoğlu, televizyon dünyasına 2006 yılında spiker ablasının ısrarıyla girmiştir. Ablası, Sinem Fıstıkoğlu özel bir televizyon kanalında sunuculuk yapmaktadır.