Abone Ol

Sima'nın 18 bin liralık ceketi olay oldu

İşte Benim Stilim All Star macerasına yeni katılan olay isim Sima Şerafettinova'nın bugün giydiği 18 bin liralık paltosu tartışma konusu oldu.

Sima'nın 18 bin liralık ceketi olay oldu

İşte Benim Stilim All Star 03 Aralık 2015 Perşembe günü yayınlanan 82. bölümünde Sima Şerafettinova'nın 18 bin TL'lik ceketi dudak uçuklattı.

Ayşegül Doğan o kadar para harcamana rağmen ayağına düzgün bir stiletto alamamışsın diye eleştirdi. Ayrıca Sima'nın İrina Shayk'ın makyözünü Türkiye'ye getirdiğini, elenene kadar onunla çalışacağını içerine ballandıra ballandıra anlattığını söyleyen Ayşegül, makyöz ne yaparsa yapsın sen Sima'sın diye gönderme yaptı.

İşte Benim Stilim'de ayakkabı kavgası

Nihal Candan ise eğer bu doğruysa bunu sabahlara kadar anlatabilirsin dedi. Nihal Candan, Sima'nın çok para harcadığını ama parçalarının o kadar kaliteli görünmediğini söyledi. Sima ceketin arkadaşından hediye olduğunu söyledi. Bu arkadaş stüdyoda merak konusu oldu.Çiğdem Çelik ise herkes sana karşıymış gibi bir algı oluştu ve sen bu algıdan ego çıkarıyorsun diye eleştirdi. Daha sonra Nihal'in kendisine sürekli eleneceksin diyerek gönderme yaptığını iddia eden Sima'ya Nihal şaka yaptım diye cevap verdi. Bu konu ikili arasında tartışma çıkmasına neden oldu.

Nihal Candan Britney Spears dansıyla büyüledi

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.

Ayşegül Doğan bacakları kalın diye ağladı!

ALL STAR YARIŞMACILARI: Çiğdem Çelik, Emel Özkızıltaş, Ezgi Ünal, Ayşegül Doğan, Nihal Candan, Özden Cerrahoğlu, Ezgi Baylar, Aycan-Nurcan Şencan (İkizler), Gülşah Yılmaz, Ayşenur Balcı, Sara Ayşem Koçoğlu, Nazlı Hamarat, Melek Balkan, Tuğçe Ergişi, Gizem Güleri Maria Surina, Nazlı Sultan Kayaaslan, Didem Ezgi Akın, Zeynep Öztürk, Gülay Hançer, Neda Poursaeid, Sima Şerafettinova