Abone Ol

Sıla Şahin kimdir? Playboy'a verdiği pozlar olay olmuştu

Almanya'nın en popüler oyuncularından biri olan Türkiye doğumlu Sıla Şahin, siber saldırıya maruz kalan ünlü isimler arasına katıldı. Sıla Şahin'in çıplak fotoğrafları çalındı.

Sıla Şahin kimdir? Playboy'a verdiği pozlar olay olmuştu

Alman Bild gazetesi, 32 yaşındaki Sıla Şahin'in uygunsuz fotoğraflarının internete sızdırıldığını açıkladı. Olay üzerine harekete geçen Şahin, avukatına talimat verdi.

2011 yılında erkek dergisi Playboy’un Almanya edisyonuna çıplak pozlar vererek, “Playboy’a soyunan ilk Türk” olan Sıla Şahin, Almanya’nın gündeminde.

6 aylık hamile olan 32 yaşındaki Şahin hakkında bir habere imza atan Bild gazetesi, genç oyuncunun siber saldırıya maruz kaldığını aktardı.

Gazetenin haberinde, Şahin’in bu gelişme ile şok olduğu belirtilirken, siber saldırganların Şahin’in uygunsuz fotoğraflarının internet üzerinde paylaşıldığı açıklandı.

Doğum için gün sayan Şahin, Avusturyalı kaleci Samuel Radlinger ile evlenmiş ve eşinin kariyerine devam ettiği Norveç’te yaşamaya başlamıştı.

Alman basınında yer alan haberlere göre Şahin, avukatına talimat vererek fotoğrafların kaldırılması için işlemleri başlattı.

SILA ŞAHİN KİMDİR?

Sıla Şahin , 1985 yılında Berlin'de d oğdu. Türk kökenli Alman aktris ve fotomodeldir. Almanya'da tanınmasına en büyük katkısı olan işi Ayla Özgül adı ile Alman televizyon dizisi ol an Gute Zeiten'da rol almasıydı.Sıla Şahin'in babası da bir aktördür.Şahin 2011 yılının Mayıs ayında ünlü Playboy dergisinin Alman edisyonuna nü pozlar verdi ve kapak kızı oldu. Böylelikle Şahin, derginin kapağında yer alan ilk Türk-Alman kadın oldu.