Abone Ol

Show TV'nin yeni dizisi Rüya'nın oyuncuları ve konusu

Show TV'nin yeni dizisi Rüya'nın oyuncu kadrosunda kimler var? İşte yeni diziden detaylar!

Show TV'nin yeni dizisi Rüya'nın oyuncuları ve konusu

Show TV’de yayınlanacak olan Rüya dizisi tanıtım fragmanlarıyla dikkat çekti. İki gencin zorluklarla dolu aşk hikayesinin ekrana geleceği Rüya’nın tanıtımında baş karakterler Bulut ve Elif’in gözleriyle konuştuğu duygusal sahneler ön plandaydı. Peki, Rüya dizisinin oyuncuları kimler?

Yeni dizi Rüya, birbirlerinden ayrı sosyal sınıflara ait, kişiliklerinin arasında uçurumlar olan, ama buna rağmen kaderin birleştirdiği henüz 20’li yaşlarının ortalarında olan Elif ve Bulut’un imkansız aşklarının hikayesini anlatıyor. Yaz sezonu itibariyle ekranlardaki yerini alacak olan Rüya’nın başrollerini Hazal Filiz Küçükköse ve Ceyhun Mengiroğlu paylaşıyor. İkiliye kadroda Ulaş Tuna Astepe ve Özge Özder’e; Goncagül Sunar, Atilla Saral, Özge Sezince ve Emir Çubukçu gibi isimler eşlik ediyor.

İddialı bir oyuncu karosu olan Rüya’nın ilk tanıtımı yayınlandı. İki gencin zorluklarla dolu aşk hikayesinin ekrana geleceği dizinin tanıtımında Bulut ve Elif'in gözleriyle konuştuğu duygusal sahneler izleyenleri derinden etkiledi. Sultan Sarnıcı'ndaki büyülü atmosferin ekrana taşındığı sahnelerde Bulut’u güzelliğiyle etkileyen Elif’e “yaşadığın bütün acıları unut. Herkesin güzel rüyalar görmeye hakkı vardır, kapat gözlerini” dediği sahne izleyicilerden tam not aldı.

İşte dizinin fragmanı: