Abone Ol

Show TV'nin yeni dizisi Meleklerin Aşkı reytinglerde birinci sırayı aldı

Meleklerin Aşkı, dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle Total’de 3,28 izlenme oranı (rating), 11,94 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi.

Show TV'nin yeni dizisi Meleklerin Aşkı reytinglerde birinci sırayı aldı

Show TV’nin dün akşam ekran yolculuğuna başlayan dizisi Meleklerin Aşkı izleyicilerine eğlence dolu anlar yaşattı. Meleklerin Aşkı, dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle Total’de 3,28 izlenme oranı (rating), 11,94 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. Meleklerin Aşkı’nın heyecanla beklenen bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #MeleklerinAşkı etiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #MeleklerinAşkı etiketi Twitter'ın Türkiye gündeminde 18 saat, dünyada 2 saat 50 dakika TT listesinde kaldı.

MELEKLERİN AŞKI OYUNCULARI İLK BÖLÜMÜ BİRLİKTE İZLEDİ!

Başrollerini Oya Başar, Gülper Özdemir, Berkay Hardal, Didem Balçın, Toygan Avanoğlu’nun paylaştığı dizinin ilk bölüm izlemesi Etiler Develi’de yapıldı. İlk bölümü yapım, set ekibi ve dizi oyuncuları hep beraber izledi. Heyecanları gözlerinden okunan oyuncuların, dizi boyuncu bolca kahkaha atarak, alkışlamaları gözden kaçmadı. Oyuncular, dizinin senaristi ve yönetmeni Ersoy Güler, “İlk bölüm heyecanı dışında diziyi hep birlikte izlemekte bizi heyecanlandırdı. Çok özenerek çalıştık ve karşılığını almış gibi duruyoruz. Bizimle aynı heyecanı paylaşan herkese teşekkür ederiz!” dedi.

MELEKLERİN AŞKI 1. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Meleklerin Aşkı’nın dün akşam ekrana gelen ilk bölümünde büyük kızı ve damadına istedikleri evi almaları için yardım eden Rukiye, kandırıldığını anlayınca huzurevine yerleşti. Huzurevi sakinlerine gönülden bağlı olan Yağmur ise hayatını değiştirecek olan Rukiye’nin kızı Melek’le tanıştı. Yağmur ve Melek’i aynı çatı altında buluşturmak isteyen Rukiye, damadı Necmettin’i ikna etti ve elinden her iş gelen Yağmur artık Çekilmez ailesinin bakıcısı oldu. Necmettin’e inanan ve Melek’in nişanlı olduğunu düşünen Yağmur, eşyalarını alarak evi terk etti. Melek’in telefonuyla nihayet beklediği işareti alan Yağmur’un hayalleri tam tersi şekilde sonlandı. İçkiyi fazla kaçıran Yağmur, Deniz’le yakalanınca Melek’in gözüne girme fırsatı bile bulamadı. Peki, Yağmur bu durumu düzeltebilecek miydi?

MELEKLERİN AŞKI’NIN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği, Show TV'nin yeni dizisi "Meleklerin Aşkı"nın 2. bölüm tanıtımı yayınlandı. Melek ve Yağmur’un arasında soğuk rüzgarlar estiği, ev halkının ikiliye hesap sorduğu tanıtımda Yağmur eve geri dönüyor. Rukiye, Deniz ve Yağmur arasında neler olduğunu öğrenirken Yağmur, Deniz’e başka birinden hoşlandığını itiraf ediyor. Evdeki örümceğin korku saldığı anlar heyecanı yükseltirken, Melek olanları anlamaya çalışıyor. Yağmur’un kimden hoşlandığı ise merakla bekleniyor.

Meleklerin Aşkı’nın yeni bölümü 12 Temmuz Perşembe günü saat 20.00'de Show TV'de!

İşte "Meleklerin Aşkı"nın 2. bölüm fragmanı;