Abone Ol

Dizilerde sezonun en sürükleyici aşkları

Hürriyet'ten Ceren Şehirlioğlu'nun düzenlediği habere göre sezonda yer alan en sürükleyici aşkları size sunuyoruz. Yeni sezon tam kıvamında, acılısından, pırpır atanına ekrana kilitleyen aşklarla geldi.

Dizilerde sezonun en sürükleyici aşkları

Poyraz-Ayşegül (Poyraz Karayel - Kanal D)

Ekranın açık ara en şiirsel aşkı onlarınki. Geçen sezon senaristleri epey canımızı yaktı. Ama artık biliyoruz, Poyraz yaşıyor. Hikaye yarım değil. Ayşegül, günler, haftalar, aylarca kahroldu ama şimdi yeni güzelliklerin zamanı. Aynı o nottaki gibi, “Çünkü sevmek, yarıda kalan bir kitaba devam etmek gibi kolay bir iş değil.”

Dizilerde sezonun en sürükleyici aşkları - Resim: 1

Faryalı-Yıldız (Bodrum Masalı - Kanal D)

Dizilerde sezonun en sürükleyici aşkları - Resim: 2

Kalbin ilk yarası en derinidir derler. Faryalı ve Yıldız’ın uzaktan içlenmeli, fırtınadan önceki sessizlik gibi pusuda bekleyen aşkları da en derinlerinden. Her bölüm ağır ve emin adımlarla, büyük sırlara, açılırsa herkesi yakacak Pandora’nın kutusuna biraz daha yaklaşıyoruz. Ateş, Faryalı’nın oğlu mu sorusunu sormanın vakti geldi. Faryalı ve Yıldız’ın gizli aşkı yakında gençlerin dramasını gölgede bırakacak.

Defne-Ömer (Kiralık Aşk - Star TV)

Dizilerde sezonun en sürükleyici aşkları - Resim: 3

Onlar ekranın prensi, prensesi, ekranın en güçlü çifti. Yeni sezonda da Defne ve Ömer’in aşkına sil baştan dalıyor gibiyiz. İlk sezon yalanların ortaya çıkmasıyla evliliğin ucundan döndüler, Defne’nin korktuğu başına geldi, ilişkileri orta yerinden çatırdadı. Şimdi tekrar ağır çekimde bakışmalar, kaçak dokunuşlar, gizli süzüşlerle Kiralık Aşk kalesinin yeniden inşasını izliyoruz. Heyecan tazelendi, yeni, oyunlu, kaçamaklı bir hikayenin kapısı açıldı.

Kemal-Nihan (Karasevda - Star TV)

Dizilerde sezonun en sürükleyici aşkları - Resim: 4

Dizilerde sezonun en sürükleyici aşkları - Resim: 5Kara Sevda setinde gerilim! Neslihan Atagül ve Burak Özçivit...

Onlarınkini tatlı aşk kategorisine almak zor. Karasevda ekranın en karanlık, hırslı, yaralı aşk hikayelerinden birini işliyor. Biz aşkın da acılısını severiz. Sevginin koyu nefrete, intikam duygularına evrildiği ama yine de yürek yakmayı sürdürdüğü şekli tadından yenmez. Dolayısıyla korkunç sırlar ve ihanetlerle bezeli Karasevda acımasızlaştıkça daha çok ekrana bağlayan hikayelerden.

Lale - Onur (No.309 - Fox TV)

Dizilerde sezonun en sürükleyici aşkları - Resim: 6

Kiralık Aşk’ın kulvarında tek gerçek rakibi No.309. Lale ve Onur, bir süredir yeni Defne ve Ömer kategorisinde parlıyor. İlk başta komedi dozu ağırlıktayken, bir süredir dramın öne çıktığını görüyoruz. Lale ve Onur’un bir türlü evliliğin yolunu bulamayan ilişkileri yeni sezonun da favorisi.