Abone Ol

Seyhan Soylu: Fetullah Gülen prostat kanseri

Seyhan Soylu terör örgütü elebaşısı Fetö'yü bir zamanlar sahibi olduğu Samanyolu TV frekansından vurdu.

Seyhan Soylu: Fetullah Gülen prostat kanseri

TMS tarafından satılan ve Samanyolu TV'nin frekansından yayın yapan Metro RTV deki, "Baba Haber"de moderatör Savaş Kalafat'ın sorularını cevaplayan Seyhan Soylu medyada bomba tesiri yapacak haberi patlattı.

"FETTULLAH GÜLEN PROSTAT KANSERİ"

Seyhan Soylu "Pensilvanya eylem yolculuğu"yla ilgili bilgilerini ve duyumlarını anlatırken, henüz medyanın haberi olmayan bir durumu paylaşarak , "15 temmuzda, Fetö'nün evinin önündeki protesto eylemimde, hainin sidikli donunu ona getirdiğim gün, o ininde değil, Pennsylvania Üniversite Hastanesi üroloji servisinde Victor L. Carpiniello'nun kontrolü altındaydı... " dedi

İşte o video...

Seyhan Soylu bu özel bilgiyi aldıktan sonra Hastaneye gidip araştırma yaptığını ve personelin tenbihli olduğunu, kayıtlarda böyle bir kişinin üroloji servisinde yatmadığı bilgisine ulaştı. Ancak, hastane önünde bekleyen ve Seyhan Soylu'yu gördükten sonra hızla oradan uzaklaşan fetöcü Türkleri farkedince bilginin şüphe götürmeyecek derecede doğru olduğu kanaatine vardığını sözlerine ekledi...

Baba Haber'deki olay açıklamasında sonra Seyhan Soylu, haber ajanslarının aradığını ve gazetecilerin bilgi temini için kendisine başvurduğunu söyledi.

Soylu, bir sonraki "Baba Haber" de konuyla ilgili bazı yeni detayları paylaşacağını da sözlerine ekleyerek, hain yapılanmanın Fettullah Gülen'in kontrolünden çıktığını, Mustafa Özcan adındaki başka bir Fetöcü' nün örgüt içinde hakim güç haline getirildiğinin altını çizdi.