Abone Ol

Şevval Sam yeni imajıyla dikkat çekti

Oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam bayramın son günü Kıbrıs'ta sevenleriyle buluştu.

Şevval Sam yeni imajıyla dikkat çekti

Sahneye tül detaylı pullu kırık beyaz bir elbise ile çıkan Şevval Sam, Türk Sanat Müziği ile start verdiği konserinde 7 bölge 4 iklimden şarkılar ve türküler seslendirerek kendisini dinlemeye gelen misafirlerini tam anlamıyla mest etti. ”Yaşadığım ülkeyi ve bu toprakları çok seviyorum. Bugün bir kadın olarak bu sahnede sizlere göz göze şarkılar, türküler söyleyebiliyorsam, sanatımı icra edebiliyorsam bunu Mustafa Kemal Atatürk’e borçluyum. Bu ülkenin güzelliklere, güzel günlere ihtiyacı var.” sözleriyle konuklarına seslenen Sam, ardından onlarla birlikte hep bir ağızdan İzmir Marşı’nı seslendirdi.  Bir ara sahneden inerek etkinlik alanını dolduran hayranlarının arasına karışan Şevval Sam, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen kimseyi geri çevirmeyerek bu özel akşamı ölümsüz bir anıya dönüştürdü.

Ender karakteri ile milyonları ekran başına kilitleyen başarılı sanatçının, Yasak Elma dizisinin yaz tatiline girmesi ile birlikte imajını tazelediği dikkatlerden kaçmazken. yeni sezonun çok büyük sürprizlere gebe olduğunu dile getirdi.

“HUZURLARINIZDA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Gecenin sonunda tüm orkestrasını ve ekip arkadaşlarını seyircilere takdim edip alkışlatan güzel sanatçı, ”En büyük alkışı emekçi kardeşlerim hak ediyor. Huzurlarınızda hepsine teker teker teşekkür ediyorum.” dedikten sonra ”Ağlama Değmez Hayat” şarkısı ile sahneden ayrıldı.

(SÖZCÜ - Emre ÇEVİK)