Abone Ol

Şevket Bülent Yahnici: Konuştuğum AKP'liler, bu defa Kürtler bize oy verecek diyor

Ülkücü kanattan tanınmış siyasetçi Şevket Bülent Yahnici, konuştuğu AKP'lilerin yenilenen İstanbul seçimi için "Kürtler bu sefer bize oy verecek" dediklerini söyledi.

AKP'liler bu defa Kürtler bize oy verecek diyor

Türkiyegundemi.com'dan Müşerref Seçkin'e konuşan Şevket Bülent Yahnici, konuştuğu AKP'lilerin yenilenecek İstanbul seçimi için "bu kez Kürtler bize oy verecek" dediklerini söyledi.

Şevket Bülent Yahnici, sokaktaki AKP'linin hali böyle diyerek şunları anlattı:

"İstanbul seçimlerinin yenileceğine dair kararın çıkmasından bu tarafa yüzlerce degilse de onlarca AKP'li ile konustum... Ben onlara fazla ümitlenmemelerini bu kadar olan bitenden sonra İstanbul'da eski aldıkları oyu bile almalarının mümkün olamayacağını, bu halin secmeni ters yönde etkileyeceğini söyledim. Hic aldırmadılar...

Çünkü: "Bu kez seçimi biz alacağız, niye mi bu sefer Kürtler bize oy verecek" dediler.

Bunlarda utanma kalmamıştır. Bu düşüncede olan sadece sokaktaki vatandaş, taksideki şoför, mahalledeki bakkal değildir; en başındakinden itibaren bütün AKP yönetimi de buna inanıp, güveniyor ve açıkça ifade ediyorlar..
Kürtler millet ittifakina oy verince onlar "terorist" dediniz, bir secim kampanyasını bunun üzerine kurdunuz.

Şimdi size oy verirlerse ne olacaksiniz.?

YSK'NIN YEDEKLİ TOPLANTISI

Yüksek Seçim Kurulu'nun 7 asil yerine yedek üyelerle toplantı yaparak karar almasını 50 yıllık bir hukukçu olarak halen çözemediğini belriten Şevket Bülent Yahnici şöyle devam etti.

"Ysk'nın toplanma sayısı 7 midir,14 mü? Bir kurulun asil üye sayısı 7 ise toplantı sayısı da 7 değil midir? Daha bu konu bile çözülmüş değildir..
Adına "yedek" denilenler, doğacak boşluk olursa doldurmak içindir. 11 kişi niye, nasıl, niçin oy kullanmıştır. 50 yıldır hukuk okur, hukuk yazarım bu soruyu çözemedim..."

TürkiyeGündemi