Abone Ol

Sevgilisine sarılan kadın, mahalleliden dayak yedi: Yine yaparız

Show Tv'nin haberine göre, İstanbul Kartal'da meydana gelen olay mahalleyi ayağa kaldırdı. Kendisini arabasıyla eve bırakan sevgilisine sarıldığı için mahallenin erkeklerinden dayak yiyen kadın, gördüğü şiddetten dolayı şikayetçi oldu.

Sevgilisine sarılan kadın, mahalleliden dayak yedi!

İstanbul Kartal’da bir kadın sevgilisine sarıldığı için mahallelilerin saldırısına uğradı. Yerlerde sürüklenen, saçından çekilen genç kadına saldıranlar ise saldırıdan sonra konuşarak “Bir kez daha olursa yine yaparız” dedi.

Show TV’nin haberine göre genç kadın sevgilisine sarıldığı için bir kadının kendisine durduk yere sataştığını söyleyerek “Yerde sürüklediler, saçımı çektiler” dedi.

Saldırının ardından konuşan saldırganlardan biri ise “Burası Hürriyet Mahallesi burası Kurfalı. 35 senedir böyle bir şey yaptırmadım” diyerek kadına saldırdıklarını kabul ederek, kadına yönelik saldırıyı savundu.

Saldırıya uğrayan genç kadın ise yaşadıklarını anlattı “Sevgilim beni bırakınca sarıldım. Orada çöp atan bir bayan vardı, gördü. Bana direk ‘... çocuklar var sarılma”diye konuştu.

Yerlerde sürüklendiğini 30-40 kişinin sadece bakmakla yetindiğini, bir şey diyemediğini anlatan saldırıya uğrayan kadının gördüğü şiddetin boyutu yüzündeki çizikler, gözündeki morluklar ve bacaklarındaki yaralardan görülüyor.

İşte o video...

‘MÜSLÜMAN MAHALLESİ’ SAVUNMASI

Saldırıyı yapan kişi ise “Burası Müslüman mahallesi burada kimse salyangoz satamaz. Benim evimin önünde namahrem davranamaz” diyerek mikrofonlara, ne kadar rahat olduğunu gösterdi.

Saldırıyı sadece kendisinin yapmadığını ‘övünerek’ anlatan saldırgan kameralara çevrede bulunan mahallelileri gösteriyor. Bu sırada kameraya seslenen mahallelilerde saldırıyı hep birlikte yaptıklarını onaylıyorlar.

Olayın mağduru genç kadın saldırıyı yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunurken, saldırganların da genç kadın hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.