Abone Ol

Sevgililer Günü'nde bir kadına asla bu hediyeleri almayın

Bu Sevgililer Günü’nde mükemmel hediyeyi alırsanız, akşam mükemmel seksle ödüllendirilme oranınız, yüzde 18. GQ dergisi, erkekler için eşşiz bir hediye kılavuzu hazırladı.

Sevgililer Günü'nde bir kadına asla bu hediyeleri almayın

Askherfriends.com’un yaptığı bir araştırmaya göre her altı kadından biri, aldığı mükemmel hediyeyi mükemmel seksle ödüllendirme eğiliminde. Rakam düşük gibi gelmesin.

Erkeklerin pek çoğunun yaptığı hatadan sizleri kurtarmak için buradayız. Pek çok erkek eşine, kız arkadaşına hediye aldığında mükemmel hediyeyi aldığını zanneder. Oysa araştırmaya katılan kadınların yarısı (tam olarak yüzde 49.9’u) Sevgililer Günü’nde açacağı paketin hayal kırıklığı olacağından emin.

Niyetiniz iyi, biliyoruz ama kadın ve erkeğin farklı gezegenlerden olduğunu unutmayın. Araştırmaya katılan 1700’ü aşkın kadın, aldıkları en kötü hediyeleri de paylaşmışlar. Sevgililer Günü’nde özellikle uzak durmanız gerekenler Oscar’ını alanlardan bazıları şöyle:

#1. Kaşındıran ve ucuz iç çamaşırları: Kadınlar iç çamaşırı sever ama ucuz bir web sitesinden alınma, muhtemelen sentetik ağırlıklı bir iç çamaşırı hiçbir kadına kendini özel hissettirmez. Kaliteye dikkat edin, doğru bedeni bilmeniz de çok önemli.

#2. Mikrokini: Brezilyalı mankenlerde güzel duran mikrokinileri giymek için mükemmel fiziğe sahip olmak gerekir ve her kadın vücudunun bir yerlerinde mutlaka kusur bulur. O mikrokiniyi giyememek bile sinir bozucu gelecektir. Tabii istisnalar kaideyi bozmaz.

#3. İki beden büyük gelen seksi iç çamaşırları: Sanki başkasına alınmış gibi duran bir takım, onu sadece olduğundan şişman gördüğünüzü kanıtlar ve tahmin edin, bir kadının en büyük kabusu nedir?

#4. Küçük gelen sutyenler: Bedenini hâlâ bilmiyor musunuz? Ne ayıp...

#5. Anal boncuklar: İnanın hiçbir kadın sevgilisini memnun etme motivasyonu yokken poposunun yakınında yabancı cisimlerden hoşlanmaz. O yüzden bu, olabilecek en yanlış hediye.

#6. Tehlikeli ölçülerdeki vibratörler: Boyut önemli değil diye boşuna denmiyor. Kimse silah olarak kullanılabilecek büyüklükte bir cismi içinde istemez.

Kız arkadaşından yardım isteyin
Araştırmanın ilginç bir sonucu, biseksüel kadınların, aldıkları mükemmel hediyeyi yüzde 47 oranında muhteşem seksle ödüllendirdiğini ortaya koyuyor. Bu oranı artıran, kadınların hemcinslerine hediye seçmedeki becerisi olabilir mi acaba?

Evli kadınlar hediye konusunda bekarlar kadar şanslı görünmüyor. Yüzde 16.9’u bu konuda kocalarının kendilerini hiç tanımadığını söylüyor. Yanlışlıkla metresine aldığı hediyeyi karısına veren erkeklerin de olduğunu düşünürseniz haksız sayılmazlar...

Evli çiftlerdeki uyum pek iç açıcı görünmüyor ama evlenmeden birlikte yaşayan kadınların neredeyse yarısı (yüzde 49.2) sevgililerinin her zaman mükemmel hediyeyi aldığını düşünüyor. İronik değil mi? Bu sene de bekar çiftlerin geceleri daha hararetli geçeceğe benziyor.

Pek romantik olmasa da, kadınların %43’ü eşlerinin kendilerine ne hediye istediklerini sorduğunu söylüyor.

Biliyoruz, erkekler için hediye alma işi kabus ve gerçekten güzel ve özel bir şey seçebilen erkek çok az. Biraz özen ve sevgilinizin en yakın kız arkadaşından gelecek ufak bir yardımla, özel günleri unutulmaz gecelerle taçlandırmak elinizde.

GQ