Abone Ol

Özge Özpirinçci'ye takipçisinden şok eleştiri

Çekimleri 11 Haziran'da başlayan 'Acı Tatlı Ekşi' filminde rol alan oyuncu Özge Özpirinçci, sosyal medya üzerinden kaşlarını eleştiren ve 'Acilen kilo alman lazım' diyen takipçisine yanıt verdi.

Özge Özpirinçci'ye takipçisinden şok eleştiri

'Aşk Yeniden' isimli romantik-komedi dizisi ile adından söz ettiren Özge Özpirinçci, İnstagram hesabından makyajsız bir fotoğrafını paylaştı.

Güzel oyuncunun Yasemin isimli bir takipçisi, söz konusu fotoğrafa, "Allah aşkına doğal olacağız diye bu kaşlarınızı böyle yapmak zorunda mısınız? Çok kötü duruyor ve acilen kilo alman lazım" yorumunu yaptı.

Özge Özpirinçci'ye takipçisinden şok eleştiri - Resim: 1

Özge Özpirinçci'ye takipçisinden şok eleştiri - Resim: 2

"TAVSİYENİZE UYMAKTANSA..."

Uzun bir metin kaleme alan Özpirinçci, "Güzelliğin göreceli bir kavram olduğunu düşünüyorum. Kaşlarımı doğal bırakmak benim tercihim ve şu anda oynadığım role uygun modelin bu olduğunu düşünüyorum. 'Acilen kilo alman lazım' demişsiniz. Fakat ben sağlıklı beslenen ve sporunu yapan bir insan olarak sanırım bu konuda sizin 'tavsiyeniz'dense kendi hislerimi dinlemeliyim ki ayrıca yine bu rol için bu kilonun uygun olduğunu düşünüyorum. Size iyi günler dilerim" mesajını yayımladı.