Abone Ol

Seren Serengil'in Sacit Aslan iddiasına İzzet Çapa'dan sert yanıt

İzzet Çapa sosyal medyada yer alan iddialara instagram hesabından tepki gösterdi. Seren Serengil'in Sacit Aslan hakkındaki sözlerine cevap verdi.

Seren Serengil'in Sacit Aslan iddiasına İzzet Çapa'dan sert yanıt

İzzet Çapa ve Sacit Aslan'ın Youtube kanalındaki programlarının sonlanması hakkında yorum yapan Seren Serengil, Çapa'yı çkızdırdı.

Bir süredir yayınlanmayan program hakkında Seren Serengil; "Sacit Aslan'ı İzzet Çapa'nın kovduğunu, bu yüzden programın bittiğini" iddia etti.

İzzet Çapa ise bu iddianın gerçeği yansıtmadığını sosyal medya hesabından duyurdu.

İzzet Çapa'nın sosyal medyadaki açıklamaları şöyle:

"Aman yanlış anlaşılmasın abes saymak ileri sürülebilecek mesnetsiz ithamlara cevap vermemek anlamına gelmez. Çok iyi biliyorum ki ezberlerinin bozulmasına tahammül edemeyen kırılgan gıybetçilerin en sık başvurdukları şey hakaret ve çirkinleşmektir. Elimden geldiğince beni içine çekmek istedikleri bu haset çukuruna düşmemeye gayret ediyorum ama benim de sabrımın bir sınırı var elbette. Zorlamamalarını tavsiye ederim. Yok eğer aksine ısrar ederlerse benim de söyleyecek üç beş lafım var elbette.

Velhasıl bundan ibarettir Beraber ve Solo Serzenişler meselesi benim nezdimde.

Gelelim Seren konusuna… Sosyal medya hesabında benimle ilgili bilmediği konuda tatsız bir ifade kullandı. Zaten gereken cevabı lafımı esirgemeden yazdım. Aslına bakarsanız öznesi ben olmayan bir meseleydi. Sacit Aslan ile aramda yaşandığı iddia edilen bir cümleydi sarf ettiği ve anında da gereken yanıt verildi.
Bu arada sabahki magazin programında da mekanımla ilgili yanlış bilgiden kaynaklanan saçma sapan bir iki laf etti. Fakat bir kaç gün sonra Cahide’ye gelip o sözlerin ne benimle ne de benim danışmanlığını yaptığım mekanlarla alakası olmadığını söyledi. O andan itibaren de Seren meselesi kapandı benim için. Son derece medeni ve özgüvenli bir tavırdı. Ha yarın yine bir şeyler söylemeye kalkarsa herkes gibi cevabını en okkalısından alır. İki meseleyle ilgili yaptığım ilk ve son açıklamadır bu. Seren mevzusunda bir takım troll ve trolliçelerin hastalıklı zihinlerinde kurguladıkları gibi kaotik, karmaşık hiçbir şey yok. Aman ha kimse kelimelerimin yumuşaklığına aldanmasın bu özenerek yazdığım naif cümleler meselenin çerçevesini çizmek için bilhassa seçildi. Hala birileri olur da inatla çerçevenin dışına çıkmaya gayret ederse o saatten sonra sorumluluk kendilerinin olur. NOKTA!"

Seren Serengil'in Sacit Aslan iddiasına İzzet Çapa'dan sert yanıt - Resim: 1

İzzet Çapa ayrıca Seren Serengil'in fotoğrafını paylaşarak şu yorumu yaptı:

Seren Serengil'in Sacit Aslan iddiasına İzzet Çapa'dan sert yanıt - Resim: 2