Abone Ol

Seren Serengil’den Kıvanç Tatlıtuğ’a cevap gecikmedi

Cesur ve Güzel'in başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ ve magazin programı sunucusu Seren Serengil arasında çıkan 'Öpüşme kavgasında' sular durulmuyor.

Seren Serengil’den Kıvanç Tatlıtuğ’a cevap gecikmedi

‘Cesur ve Güzel’ dizisi, başrollerinde oynayan Kıvanç Tatlıtuğ hakkında eşi Başak Dizer’in öpüşme sahnelerini istemediği iddialarını Duymayan Kalmasın programının sunucu Seren Serengil dile getirmişti. Kıvanç Tatlıtuğ bu haberlere “Şahsıma ve kariyerime saldırıdır” diyerek ateş püskürdü.
Kıvanç Tatlıtuğ’un açıklamasından sonra Seren Serengil de susmak yerine cevap vermeyi tercih etti. İşte Serengil’in cevabı;

Seren Serengil’den Kıvanç Tatlıtuğ’a cevap gecikmedi - Resim: 1

SEREN SERENGİL VE KIVANÇ TATLITUĞ ARASINDA NE OLMUŞTU?
Seren Serengil, dizi devam ederken eşi Onur Saylak’tan ayrılan ve adı Umut Evirgen’le anılmaya başlayan Tuba Büyüküsten’e, Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer’den dikkat çeken bir veto geldiğini açıkladı. “Sette çalışan birinden öğrendim” diyerek başladığı cümlesini, Başak Dizer eşine dizideki öpüşme sahneleriyle ilgili olarak yasak koyduğundan dolayı Kıvanç Tatlıtuğ’un dizi senaristlerinden ve yapımcılarından Tuba Büyüküstün’le olan yakınlaşma ve öpüşme sahnelerini ‘Tuba’yla öpüşmekten rahatsız oluyorum’ diyerek diziden kaldırılmasını istediğini söyledi.