Abone Ol

Seren Serengil eşi Yaşar İpek’ten özür diledi

Seren Serengil, kısa bir süre önce küstüğü Yaşar İpek'ten özür diledi. Serengil, yaşanılanlarla ilgili, "Senin için, seni mutlu edebilmek için elimden geleni yapmaya çalışırken yüzüme gözüme bulaştırmış olabilirim. Bir daha asla seni bu konulardan ötürü üzmeyeceğim" dedi.

Seren Serengil eşi Yaşar İpek’ten özür diledi

Seren Serengil ile Yaşar İpek, geçtiğimiz yıl nikah masasına oturmuş ve dünyaevine girmişti. Çift, geçtiğimiz günlerde küstü.

Serengil, bunun ardından yaşanılanları Instagram’da paylaştığı bir mesajda anlattı. Eşinden özür dileyen Serengil, şunları yazdı:

“Yol uzun. Başkalarının hikayelerini anlatırken bir bakmışsın senin de başına geliyor. ‘Gelmez’ dediğin her şey bizim de geldi. Ben onu üzmüşüm. ‘Sen de beni çok üzdün’ demeye dilim varmadı, kıyamadım. ‘Varsın ben onu üzmüş olayım’ dedim.

Onu yüceltmek adına söylediğim bir cümle yanlış anlaşılmış. ‘Benim onun için yapamayacağım hiçbir şey yok’ anlamında yazmıştım oysa ki, olsun. Saygısızlık etmişim, yine de bu yanlış anlaşılmaya bile mahal verdiyse ‘özür dilerim’ dedim.

Kocamdır, sonuçta beni mutlu etmek için elinden geleni yapan, beni seven, çok güzel özellikleri kişiliğinde barındıran, ilk defa hayatımda benim için bir şeyler yapan bir adam.

Başka anlaşamadığımız hiçbir mevzumuz yoksa ‘insan tolare etmeli’ diyorsun. Bir haftadır günde bir öğün yemeği zorla yedim. Kalbim ağlayarak uyandım. O da öyleymiş. Neyse ki evine, başıma döndü, atlatabildik, nazar boncuğumuz olsun ne diyeyim.”

BİR DAHA ASLA…’

Kocam seni seviyorum. Bir de herkesin önünde seni zor durumda bıraktığım için bir kere daha özür dilemek istedim. Senin için, seni mutlu edebilmek için elimden geleni yapmaya çalışırken yüzüme gözüme bulaştırmış olabilirim. Bir daha asla seni bu konulardan ötürü üzmeyeceğim. Allah herkesin ailesimi yuvasını korusun, bizimkini de korusun.”