Abone Ol

Seren Serengil ekranda Gülben Ergen'i görünce çılgına döndü: Bu kadının ne işi var bizim programda?

Medyafaresi.com özel haber- Duymayan Kalmasın canlı yayında Gülben Ergen krizi! Seren Serengil, partneri Semercioğlu'na 'bu kadının ne işi var bizim ekranımızda. Bu kadını ekranda görmek istemiyorum sahte yüzüyle" diyerek çıkıştı.

Seren Serengil ekranda Gülben Ergen'i görünce..

Elif Şahin /Medyafaresi.com

Cengiz Semercioğlu ile Seren Serengil'in birlikte sunduğu canlı yayında İrem Derici haberleri verildi. İrem Derici'yi hastanede ziyaret edenler arasında Gülben Ergen de vardı.

BU KADINI GÖRMEK İSTEMİYORUM

Haber bitiminde stüdyoya dönülünce Seren Serengil, partneri Semercioğlu'na 'bu kadının ne işi var bizim ekranımızda. Bu kadını ekranda görmek istemiyorum sahte yüzüyle" diyerek çıkıştı.

Öte yandan önceki akşam da Serengil Instagram sayfasından Gülben Ergen'e şöyle bir göndermede bulundu.

“Evliyken evli bir adama mektuplar yazan, ilişki yaşayan, dernek sahibi, çocuklarının arkasına her olayda sığınan kıymetli anne… O yazdığın adamın da bir karısı bir çocuğu vardı. ‘Evden ayrılacaksın, boşanacaksın!’ diye direttiğin adamın da bir evladı bir de seven eşi vardı. Sana bir şey söyleyeyim mi… Ben susmam, ben yemin ettim… Şu Türkiye’ye senin o gerçek yüzünü göstertmeye ama Allah o kadar büyük ki benim bir çaba sarfetmeme gerek kalmıyor. Çekirge onuncu sıçrayışta yakalandı artık. ‘Seren’i susturttum’ demişssin vicdanını da susturabildin mi peki? Bana yaptıklarını, Yeşim’e yaptıklarını, eski eşinin eşine yaptıklarını sindirebildin mi? Sen kötüsün çekirge! Ama cennette cehennemde bu dünyada… Hep seni kıskanıyoruz hep sana takıntılıyız hep iftira atıyoruz diye kandırdın yıllarca herkesi, hepimizin canını yaktın… Şimdi başka bir kadının canını yakmana izin vermeyeceğim. Vermemeliyiz! Instagram yönetimini de arattır şimdi hesabımı kapatsınlar. Benim hesabım kapanır da seninkileri kim kapatacak bakalım”