Abone Ol

Şenol Güneş’in kafasını yaralayan cismin atıldığı an!

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde sahaya atılan yabancı madde kafasına isabet eden Şenol Güneş yerde kaldı. Tribünden atılan yabancı maddeyle yaralanan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in kafasına 5 dikiş atıldı.

Şenol Güneş’in kafasını yaralayan cismin atıldığı an!

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynana derbinin 57. dakikasında bir taraftar ile tartışan Tolga’yı sakinleştirmeye gelen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in kafasına tribünden atılan yabancı madde isabet etti.

Bir taraftarın elindeki cismi Şenol Güneş'e attığı ana dair fotoğraflar da sosyal medyada paylaşıldı. Sosyal medyadaki iddialara göre Şenol Güneş'i yaralayan cisim tribünden sökülen bir koltuk parçasıydı.

Acı içinde yerde kalan Şenol Güneş daha sonra ayağa kalktı. Şenol Güneş'in başına 5 dikiş atıldı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Sarı-lacivertli taraftarların tepkisinin devam etmesi tarafından karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan ve yardımcıları içeri girdi.

Siyah-beyazlı futbolcular ile teknik ekip de sahadan ayrıldı. Karşılaşmada 3 kez sahaya atılan yabancı maddelerden dolayı oyun durmuş ve 4. kez tekrarlanınca hakem Mete Kalkavan ve yardımcıları içeri girme kararı aldı.

Tribünden atılan yabancı maddeyle yaralanan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in kafasına 5 dikiş atıldığı açıklandı.

(İHA)
Şenol Güneş’in kafasını yaralayan cismin atıldığı an! - Resim: 1
Şenol Güneş’in kafasını yaralayan cismin atıldığı an! - Resim: 2
Şenol Güneş’in kafasını yaralayan cismin atıldığı an! - Resim: 3
Şenol Güneş’in kafasını yaralayan cismin atıldığı an! - Resim: 4
Şenol Güneş’in kafasını yaralayan cismin atıldığı an! - Resim: 5
Şenol Güneş’in kafasını yaralayan cismin atıldığı an! - Resim: 6
Şenol Güneş’in kafasını yaralayan cismin atıldığı an! - Resim: 7