Abone Ol

"Sen de kocanı boşamışsın kız!!!" Levent Kırca Müge Anlı'ya kızıp yayını terketti!!! VİDEO

Kanal D'de yayınlanan programın ilk dakikalarında Nihat Doğan'ı sıkıştıran Müge Anlı, daha sonra Levent Kırca'yı sorduğu sorularla kızdırdı.

"Sen de kocanı boşamışsın kız!!!" Levent Kırca Müge Anlı'ya kızıp yayını...

Aslında, Nihat Doğan'ın Müge Anlı'ya verdiği cevapları ve sert tutumunu eleştiren Levent Kırca "Bu programın nasıl bir program olduğunu biliyorsun. Bunu bile bile geldin" diyerek Doğan'ı eleştirmişti. Fakat sorular kendi özel hayatına döndüğünde, Kırca beklenmeyen bir tavırla, önce 'espri yapıyor' hissini uyandıran bir şekilde konuşmaya başladı. "Sen ne kadar geliştirmişsin kendini" diyerek Anlı'ya sataşmaya başladı. Daha sonra, Müge Anlı ile Kırca arasında duyanların kulaklarına inanamayacağı şu diyaloglar geçti:

Anlı: Siz de benzer ayrılıkları medya önünde yaşadığınızda, Nihat gibi sizin de çok sinirlendiğiniz dönemler oldu.

Kırca: Dağarcığı dolu karının, hemen döndü soktu beni, ana kraliçe. Nasıl yetiştin sen, dedikodu kraliçesi olmussun.Sen de kocanı boşamışsın bu arada duydum. Seni bir çocukla kapının önüne koymuş diye duydum.

Bu konuşmalar sonrasında, Müge Anlı ile Levent Kırca arasında oluşan gerginlik büyüdü.

Kırca "Ben gidiyorum. Nerden düştüm lan buraya. Hiç bana göre bir yer değil. Bu konuştuğunuz konular bana çok ters. Böyle bir ortamda olmak istemiyorum. Ben nasıl düştüm buraya. Burası 'düşülecek' bir yer" diyerek stüdyoyu terk etmek için ayağa kalktı.

Araya giren ve ortamı yatıştırmaya çalışan Pakize Suda, "Herkese hakaret ederek gidiyorsun" diyerek Kırca'yı eleştirdi.

Müge Anlı ise "Hiç kimseye hakaret etmedi. sadece benim özel hayatıma hakaret etti" dedi.

İşte tüm bu yaşanan inanılmaz anların görüntüleri: