Abone Ol

Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ne zaman başlıyor?

Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ne zaman başlıyor? İkinci sezon ilk fragmanı yayınlandı mı? Sen Anlat Karadeniz yeni sezonu ile daha şimdiden merak konusu oldu.

Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ne zaman başlıyor?

İlk sezonu 13 Haziran Çarşamba günü yayına başlayan dizinin ilk sezon final bölümü ise 13 Haziran 2018'de yayınlanmıştı. Sezon finalinde Nefes ve oğlu için canını hiçe sayan Deli Tahir, izleyicilere hem duygusal hem de keyifli anlar yaşatmış, dizi yayınlanan final bölümü sonrası 3 aylık bir ara vermişti...

Başrollerini İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman gibi genç yıldızların paylaştığı Sen Anlat Karadeniz yeni sezonu büyük heyecanla beklenmeye devam ediyor.

Sen Anlat Karadeniz, Haziran ayındaki final bölümünden sonra, yeni sezonun ne zaman başlayacağı sorusunu dizinin tüm takipçilerine sordurmuştu. Peki, Tahir ile Nefes Sen Anlat Karadeniz yeni sezonunda ne yapacak? Yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte, dizi hayranlarının merak ettiği bazı ayrıntılar…

SEN ANLAT KARADENİZ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Sen Anlat Karadeniz, duygusal anların yaşandığı son bölümünün ardından sezon finali yapmıştı. Ekranlardaki ilk sezonunu yaşayan dizinin sezon finali yapmasının ardından izleyiciler, yeni sezonun ne zaman başlayacağını sorgulamaya başladı.

Konuyla ilgili dizinin yapımcısı Osman Sınav’dan henüz bir açıklama gelmedi. Sevilen dizinin, dizi sezonunun açılacağı Eylül ayı ortalarında izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.

GEÇEN SEZON NE ZAMAN BAŞLAMIŞ NE ZAMAN BİTMİŞTİ?

Geçen sezon ilk bölüm 24 Ocak Çarşamba 2018’de başlamış ve 13 Haziran 2018 Çarşamba günü final bölümü yayınlanmıştı….

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ SEZON FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Hayır yayınlanmadı. Ancak yeni fragman yayınlandığı anda diziyle ilgili haberlerimizden paylaşılacaktır.