Abone Ol

Semih Öztürk kimdir Survivor'da neden bayıldı?

Survivor yarışmasının son bölümünde Semih Öztürk bayıldı. Peki Semih Öztürk kimdir ve hastalığı ne? Semih Öztürk'ün son durumu nasıl?

Semih Öztürk kimdir Survivor'da neden bayıldı?

Semih Öztürk Survivor adasındaki ödül oyunu sırasında bayıldı. Peki kimdir bu Semih Öztürk adada son çıkardığı kavga ve yarışma sırasında bayılmasına dair son bilgiler.

Survivor adasındaki ikinci ödül oyununu da gönüllüler takımı kazanırken yarışma sırasını bekleyen Semih Öztürk bir anda ayakta sallanmaya başladı.

"Gözü kararan Semih' bayılıp yere düşmek üzereyken arkadaşları tarafından tahtaya yatırıldı. Doktorlar gelip anında müdahale etti.

SEMİH ÖZTÜRK NEDEN BAYILDI?

Semih Öztürk'ün tansiyonu düştüğü için bayıldığı ortaya çıktı. Doktorlar Semih'in nabzını kontrol edip ayaklarını havada tutarak vücut dengesinin normale dönmesine sağladılar. Ardından Semih Öztürk oyunlara devam etmeyerek sahadan ayrıldı.

Survivor adasında gönüllüler takımı arka arkaya ödül oyunlarını kazanıp karınlarını doyurdukları için Semih Öztürk'ün bayılması açlıkla ilgili değildi. Eğer bu bayılma Semih Öztürk'ün 'meşhur taktiklerinden' biri çıkarsa çok da şaşırtıcı olmayacak.

Semih Öztürk kimdir Survivor'da neden bayıldı? - Resim: 1Nihal Candan'dan Semih Öztürk'e şok gönderme

Semih Öztürk kimdir Survivor'da neden bayıldı? - Resim: 2Ütopya bitti, Semih'in heykel kini bitmedi

SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR PALA KAVGASI ÇIKARDI?
Semih Öztürk baygınlık geçirdiği ödül oyunundan önce gönüllüler adasında yine bir kavgaya imza attı. Palayı diğer arkadaşlarına vermeyen Semih Öztürk, kayıp olan kepçe de ondan çıkınca takımın hedefi oldu.

Semih Öztürk gönüllüler adasında sivrilmeye başlarken izleyici onu Ütopya yarışmasındaki haliyle hatırlıyor. Sevgilisi Kurratülayn Matur ile olan mastürbasyon skandalı hafızalara kazanan Semih Öztürk, tiyatro bölümü mezunu. 24 yaşında olan Semih Öztürk Ütopya yarışmasını kazanamamıştı.

SEMİH ÖZTÜRK MASTÜRBASYON SKANDALI
Semih Öztürk Ütopya yarışmasında finale kadar kalan isimlerden biriydi. Birinciliği son dakikada Tuncay'a kaptırmıştı. Ütopya yarışmasına ise karakteri ile damga vurmuştu.

'Kötü adam' olarak nam salan Semih Öztürk sevgilisi Kurratülayn'ın kucağında mastürbasyon yapacak kadar ileri gitmişti. Semih Öztürk'ün bu görüntüsü sosyal medyaya düşünce Acun Medya iddiaları yalanlamıştı. Ancak görüntüler fazlasıyla gerçekçiydi.