Abone Ol

Sema Sefer'i unuttu sosyal medya yıkıldı

13 Ocak 2016 Çarşamba sosyal medya ratinglerinde bu hafta zirvede Diriliş “Ertuğrul” yer aldı.

Sema Sefer'i unuttu sosyal medya yıkıldı

Diriliş “Ertuğrul”’da Tuğtekin’in Ertuğrul’u kurtarması ve diziyle ilgili övgü iletileriyle ses getirdi. Dizinin bölüm hashtag’i #allahvargamyok uzun süre TT listesinde kalırken dizi 32,02 Somera Rating ile sosyal medyada en çok konuşulan yapım oldu.

Poyraz Karayel’de Poyraz’ın Ayşegül’e olan aşkı, Sema’nın Alzheimer olduğu için Sefer’i unutması ve Adil Topal’ın ortaya çıkması konuşuldu. Dizi 19,31 Somera Rating ile en çok konuşulan 2. yapım oldu.

Fenerbahçe-Giresunspor maçına Fenerbahçe’nin golleri damgasını vurdu. Fenerbahçe’nin attığı 6 gol ile sevinen taraftarlar sevinçlerini Twitter’da paylaştı. Tribün lideri Sefa Kalya’nın ölümüyle ilgili taziyeler de maç sırasında bolca paylaşılırken maç 9,74 Somera Rating ile 3. sıraya yerleşti.

Pelin Çift ile Gündem Ötesi’nde program boyunca yorumlar #BizEskiden etiketi ile paylaşıldı. 9,31 Somera Rating alan program sosyal medyada 4. olmayı başardı.

Fatih Portakal ile Ana Haber’in dün akşamki hashtag’i #eniyisi’ydi. Gündem hakkındaki yorum ve görüşlerle ses getiren program 6,46 Somera Rating ile 5. oldu.

Sema Sefer'i unuttu sosyal medya yıkıldı - Resim: 1