Abone Ol

Selvi: Yeni parti sorulunca Erdoğan duygusallaşmış, sırtımızdan hançerlediler demiş

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, kendisine yeni partiyle ilgili yöneltilen bir soru karşısında duygusallaştığını ve "Sırtımızdan hançerlediler" dediğini iddia etti.

Erdoğan'dan yeni parti sorusuna: Hançerlediler

Abdulkadir Selvi, Hürriyet'te "Erdoğan’ın yeni dönem stratejisi" başlığıyla yayımlanan yazısında "Cumhurbaşkanı Erdoğan, eylül ayından itibaren meydanlara iniyor.  Büyükşehirlerden başlamak üzere 31 Mart seçimlerinde AK Parti’nin kazandığı illere teşekkür ziyaretinde bulunacak. Bunun için bir gezi programı hazırlanıyor. Muhtemelen eylül ayında başlayacak Anadolu turuna" ifadesini kullandı.

Selvi şöyle devam etti:

"Peki, neden eylül ayı? AK Parti’nin içinden çıkan Abdullah Gülve Ali Babacan ile Ahmet Davutoğlu’nun yeni partiyi kuracakları tarih olarak sonbahar gösteriliyor. Görünen o ki Erdoğan, bir kez daha mücadeleyi seçecek. Milletvekilleriyle toplantıda yeni parti konusu da soruluyor. Erdoğan, kabine değişikliği sorulduğunda sertleştiği söylenmişti. Ancak yeni parti sorulunca, Erdoğan’ın duygusallaştığı dikkat çekmiş. 'Sırtımızdan hançerlediler' demiş.

Yazının tamamı için tıklayın...