Abone Ol

Selen Görgüzel'in bikinili pozlarına ilginç yorum: Gülü seven...

Hamdi Alkan'ın oyuncu eşi Selen Görgüzel, sosyal medyada paşlaştığı mayolu ve bikinili fotoğraflarına gelen olumsuz yorumlar ve ünlü yönetmenin bu paylaşımlar hakkındaki düşüncesi bir kez daha gündeme geldi. Milliyet yazarı Özay Şendir konuya başka bir açıdan yaklaştı.

Selen Görgüzel'in bikinili pozlarına ilginç yorum: Gülü seven...

Milliyet Gazetesi'nden Özay Şendir'in, "Gülü Seven Dikenine Katlanır" başlıklı yazısı şöyle:

"İnsanların, ‘birinin eşi’ ya da ‘çocuğu’ diye anılması veya tanınması, can sıkıcıdır her zaman. Selen Görgüzel de bu açıdan canının sıkkın olması muhtemel isimlerden biri.

Kamuoyu onu ‘Hamdi Alkan’ın eşi’ diye tanıdı, hatta sosyal medyada paylaştığı fotoğraflara müdahale etmesini falan da istedi. Ayıp bulurum böyle konulara girmeyi, o dönem hiç yazmamıştım, yazmam da...

Ancak Selen Hanım fotoğraflarına gelen yorumlardan, hakarete varan kısmından rahatsızlığını dile getirince yazma ihtiyacı duydum.

Öncelikle hakaret, özellikle de cinsel göndermeli mesajlar elbette can sıkar ve kınanması gerekir.

'Hakaret işitmek istemiyorsan sen de böyle bikinili fotoğraflar paylaşma' demek de hakaret edenlere ödül olur, o da bir seçenek değil. Ancak sosyal medyada paylaştığınız şeyleri yoruma kapatmak da mümkün.

Selen Görgüzel'in bikinili pozlarına ilginç yorum: Gülü seven... - Resim: 1

Övgü dolu yorumları görmek için bu seçeneği kullanmadığınızda, ister istemez can sıkan yorumları da okumak zorunda kalıyorsunuz işte!
Yani gülü seven dikenine katlanır durumu..."

ÖZAY ŞENDİR'İN YAZISI İÇİN TIKLAYIN