Abone Ol

Yerli Kim Kardashian Selen Görgüzel: Bana seksi denmesin diye...

Oyuncu Selen Görgüzel fit vücuduyla yaza damgasını vurdu. Bu görüntüsüyle Kim Kardashian’a benzetilen ama bundan hoşlanmadığını söyleyen oyuncu nedenini ve fotoğraflarına yapılan yorumlara tepkisini dile getirdi...

Yerli Kim Kardashian Selen Görgüzel: Bana seksi denmesin diye...

Mayolu ve bikinili kareleriniz çok beğenildi. Böyle bir bikini vücudu için bütün kış spor mu yaptınız? 

Sadece bu kış değil benim için spor hayatımın bir parçası, olmazsa olmazım. Her gün mutlaka 5 km yürüyorum, haftada 3 gün pilates, 1 gün de akımlı kardiyo yapıyorum. Ama beslenme düzenimi değiştirmek çok etkili oldu. Umay Villa beslenme uzmanım, onunla yollarımız kesiştiğinden beri yaptığım spor kendini iyice gösterdi.

Fotoğraflardan sonra size yerli Kim Kardashian dendi. Bu benzetmeye ne diyorsunuz?

Keşke Türk basını dünyada bir akım olmadan, birileri moda olmadan önce kendi sanatçısını farketse de kimseyle kıyaslamasa. Çünkü birisine benzetiliyorsanız  size ait özelliklerin ayrıcalığı kalmıyor. Ben kimseye benzetilmek istemem. Açıkcası bu durumdan da hoşlanmıyorum.

Eşiniz Hamdi Bey (Alkan) fotoğrafları çok beğendiğini söyledi ama kıskançlık yapmasını bekleyen bir kitle var sanki?

Eşim niye kıskansın ki? Kalbim ruhum ona ait. Görüp sahip olamayan kıskanır. Kendine güveni olmayan adam rahatsız olur, kendinden eşinden emin olan gurur duyar.

Instagram’da bir açıklama yaptınız tepkinizi dile getirdiniz....

Karısına, çocuğuna hatta kendi kanından olmadığı halde öz evladı gibi evladıma aslanlar gibi sahip çıkan, kadına beden değil insan olarak bakan hayat felsefesi ailesinin ve ülkesinin mutluluğu olan adam, gavat değil kahramandır.

Dişiliğimi saklamaya çalıştım

Yerli Kim Kardashian Selen Görgüzel: Bana seksi denmesin diye... - Resim: 1

İlişkiniz nasıl gidiyor? 

Sevgi, saygı ve anlayış içinde taptaze tuttuğumuz gayet yolunda giden ilişkimiz herkese örnek olsun.

Kendinizi güzel ve seksi buluyor musunuz? 

Güzelliğinin farkında yaşayan biri değilim güzellikten önce sağlığı daha ön planda tutuyorum bu da elbette iyi hissettiriyor.

Hiç dişiliğinizi saklama ihtiyacı duydunuz mu? 

Oldu... Özellikle oyunculukta kendimi hep saklamaya, kamufle etmeye çalıştım hatta bir ara neredeyse erkek gibi giyiniyordum bana seksi denmesin diye.

Oyunculukta tatmin oldunuz mu peki?

Projesel bazda oyunculukta tatmin olamadım. Ama oynadığım rollerde kendi performansımla ilgili tatmin oldum. Fizyolojik olarak kendimi çok değiştirip deforma edebiliyorum ve karakterime inandırabiliyorum. Bu yüzden tatmin oldum. Ama proje olarak daha iyilerini bekliyorum.

İlişkimde podyumda yürümüyorum

Eşinizle sizin için ilk başlarda yakışmayan çift yorumları da yapıldı... Sizce neden bu kadar üzerinize geliyorlar?

Kim neyi, kime göre yakıştırıyor. Yakışmak iki insanın doğal uyumuyla ilgili. Dünyanın en taş iki insanısınızdır ama sıfır uyumunuz vardır ve hiç anlaşamıyorsunuzdur, hiçbir şey konuşamıyorsunuzdur.

Ne anladım ben öyle ilişkiden. Ben ilişkimde podyumda yürümüyorum, hayat paylaşıyorum. Hayatımı paylaştığım adamın fiziğinden çok zekası ve ruhu benim için önem taşıyor. Ben de bununla beslendiğim için bu ilişki benim için bir aşk. Dışarıdan ne dendiğiyle ilgilenen biri değilim.

(VATAN)