Abone Ol

Seks tarikatı kurbanlarından kan donduran ifadeler

Avrupa ülkelerinde “en tehlikeli” suçlular listesinde yer alan Romanyalı seks tarikatı MISA’nın lideri Gregorian Bivolaru, geçen hafta Paris'te yakalandı. Romanya’ya iadesi beklenen Bivolaru'nun kurbanı olan genç kızlar yaşadıklarını anlattı.

Seks tarikatı kurbanlarından kan donduran ifadeler

üm yoga öğrencilerin fotoğraflarını alarak arka taraflarına doğum tarihlerini yazan Bivolaru, kiminle seks yapacağına bu şekilde karar veriyormuş.

Milliyet'in aktardığına göre, ülkesi Romanya’da insan kaçakçılığı ve küçük yaştakilere cinsel istismar suçlamasıyla yargılanırken firar eden ve 2013 yılında gıyabında 6 yıl hapse mahkûm edilen Bivolaru, geçen hafta düzenlenen operasyonda, Paris’in Champeret banliyösünde bir kitap fuarında ele geçirilmişti.

Bivolaru, kurduğu paravan tarikat ile Avrupa ülkelerinde organize bir şekilde kadınları fuhuşa zorlamakla suçlanıyor.

Europol’ün yakın takibinde bulunan Bivolaru, önemli terör zanlıları ile birlikte Avrupa Birliği'nde "en tehlikeli" suçlular listesinde yer alıyor. Fransa'nın önümüzdeki günlerde Bivolaru'yu Romanya'ya iade etmesi bekleniyor.

KURBANLARINI BÖYLE KANDIRIYORMUŞ

1.000 bakire ile seks yapıp  'yüksek manevi seviyeye' ulaşmaya çalıştığı belirtilen 64 yaşındaki yoga gurusu Gregorian Bivolaru, ilk olarak İsveç'te tutuklandı, ancak daha sonra ülke onu siyasi sığınma verdi ve Magnus Aurolsson adını aldı.

Bivolaru'nun kurbanlarından bir olan Agnes Arabela Marques, şu anda Portekiz'de yaşıyor. 15 yaşındayken Bivolaru ile bir ilişki yaşayan ve şimdi 31 yaşında olan Marques yaşadıkarını şöyle anlattı:

"Bivolaru onunla seks yaparsam yüksek maneviyat seviyede elde edebileceğimi söyledi.  Dairesinde, sürekli onunla seks yapan kızlar vardı. O dairede yaşayan kızlar orada birkaç gün ya da birkaç hafta geçiriyor ve daha sonra yerlerini başka kızlar alıyordu."

Bivolaru'nun 1.000 bakire kızla seks yaparsa yüksek bir manevi seviyeye ulaşacağını söylediğini ifade eden Marques, yoga gurusunun bir Hint efsanesiyle yakından ilgilendiğini ifade etti.

Marques, Bivolaru'nun tüm yoga öğrencilerinin fotoğraflarını alarak arka taraflarına doğum tarihlerini yazdığını ve böylece kiminle seks yapacağına karar verdiğini de sözlerine ekledi.

RUHSAL BÜTÜNLEŞME HAREKETİ

Bivolaru, kurduğu MISA adlı (Ruhsal Bütünleşme Hareketi) seks tarikatı ile Avrupa ülkelerinde organize bir şekilde kadınları fuhşa zorlamakla suçlanıyor. Europol’ün yakın takibinde bulunan Bivolaru, önemli terör zanlıları ile birlikte Avrupa Birliği’nde “en tehlikeli” suçlular listesinde yer alıyor. Fransa’nın önümüzdeki günlerde Bivolaru’yu Romanya’ya iade etmesi bekleniyor.

Seks tarikatı kurbanlarından kan donduran ifadeler - Resim: 1
Tarikatın en bilinen özelliklerinden biri "yoga spirali" denilen bu ritüeldi

YOGA İLE BAŞLADI

Bivolaru, ülkesi Romanya’nın başkenti Bükreş’te yoga dersleri verirken dikkati çekti. Yoga kurslarında peş peşe seks skandallarının yaşanması üzerine dönemin devlet başkanı Nikolay Çavuşesku, Bivolaru’nun ders vermesini yasakladı. Bunun üzerine yurt dışına açılan Bivolaru gittiği ülkelerde tarikatını daha da genişletti. Yazdığı kitaplarla tarikatına çok sayıda kadını üye yapan Bivolaru, onları fuhuşa sürükledi. Yüzlerce kadını fuhuşa zorlayan Bivolaru, yıllardır aranıyordu.