Abone Ol

Seks gurusunun çilesi bitmiyor! Sınır dışı edildikten sonra yeniden gözaltında

Tayland’da izinsiz seks eğitimi vermesi nedeniyle tutuklanan ve 9 ay sonra sınır dışı edilen 'seks gurusu' Belaruslu Anastasya Vaşukeviç, Rusya’nın başkenti Moskova’daki Şeremetyevo Havalimanı’nda gözaltına alındı.

Seks gurusunun çilesi bitmiyor! Yeniden gözaltında

Tayland’da yakalandıktan sonra serbest bırakılmak için ABD Başkanı Donald Trump ile Rusya arasında gizli bağlantı olduğunu iddia ederek gizli bilgi vermeyi vaat eden Vaşukeviç, önceki gün sınır dışı edildi.

Moskova’daki Şeremetyevo Havalimanı’na iniş yapan ‘seks gurusu’ Belaruslu model, güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

Gözaltı anına ilişkin videoda Vaşukeviç’in teslim olmayıp polise direndiği ve “Hiçbir yere gitmek istemiyorum” dediği yansıdı. Vaşukeviç’in fuhuş suçlamasıyla gözaltına alındığı belirtildi.

Vaşukeviç, Rusya’nın ABD Başkanı Donald Trump’ın seçim kampanyası ile bağlantısı hakkında ve Rus oligarklarla ilgili gizli bilgilere sahip olduğunu iddia etmişti. Vaşukeviç, Trump’ın seçim kampanyasını yönetmesi için işe aldığı Paul Manafort’la 10 yıl önce çalıştığı iddia edilen Rus milyarder Oleg Deripaska ile bir ilişki yaşadığını söylemiş, serbest kalması halinde sahip olduğu bilgileri paylaşmayı vaat etmişti.