Abone Ol

Seks dedikoduları büyüdü ve genel merkeze kadar ulaştı

Almanya Başbakanı Angela Merkel’in partisi CDU Berlin teşkilatı üyesi Jenna Behrends’in çevresindeki dedikodu halkası giderek büyüdü ve parti genel merkezine kadar ulaştı.

Merkel'in partisinde seks dedikoduları

Almanya Başbakanı Angela Merkel’in partisi CDU Berlin teşkilatı üyesi Jenna Behrends’in çevresindeki dedikodu halkası giderek büyüdü ve parti genel merkezine kadar ulaştı. Bu kez dedikoduya CDU Genel Sekreteri Peter Tauber’in adı karıştı.

CDU Berlin Mitte İlçesi Kadın Kolları Başkanı Sandra Cagla, 26 yaşındaki Jenna Behrends’in Peter Tauber ile kaçamak yaptığını öne sürdü. Behrends ve Tauber’in ilişkisi olduğuna yönelik söylentilerin çıktığını belirten Cagla, “Behrends de dedikoduları doğruladı. Bana ‘Aramızda kalsın ama Tauber ve benimle ilgili dedikodular doğru’ dedi. Parti toplantısında bana bunları anlattı” dedi. Merkel’in parti içindeki sağ kolu Peter Tauber ise bu iddiaya karşılık, “Jenna Behrends ile tanıştık. Çok kısa süre flört ettik. Ama arkadaş olarak kalmaya karar verdik” açıklamasını yaptı.

ARAMIZDA BİR ŞEY OLMADI

Jenna Behrends de Peter Tauber ile ilişkisinin olduğu yönünde yapılan açıklamaya, “Bana karşı karalama kampanyası başlattılar. Facebook üzerinden Peter Tauber ile tanıştık. İki kez bir şeyler içmek için buluştuk. Aramızda başka da bir şey olmadı” dedi. Berlin İçişleri Senatörü ve CDU Berlin Teşkilat Başkanı Frank Henkel’in, Jenna Behrends hakkında bir milletvekiline, “Sen onunla birlikte oldun mu?” diye sormasıyla dedikoduların fitili ateşlenmişti.