Abone Ol

Şehit cenazesinde Kılıçdaroğlu'na kurşunlu tehdit

Vezneciler'de dün yaşanan patlamada hayatını kaybeden şehit polisler Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü için cenaze töreninde protesto edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na cami çıkışında kurşunlu tehdit.

Kılıçdaroğlu'na kurşunlu tehdit

Şehit polislerin cenaze töreninde provakasyona uğrayan Kılıçdaroğlu, Fatih Camii'nin çıkışında da protesto edildi. Tam bu sırada ortalık karştı. İtiş kakış sırasında, Kılıçdaroğlu'nun ayağının dibine bir kurşun bırakıldı. Kurşun (mermi) bırakma özellikle yeraltı dünyasında intikam alma, ölüm tehdidi anlamına geliyor.

Vezneciler'de dün yaşanan patlamada hayatını kaybeden şehit polisler Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü için cenaze töreni düzenlendi... Yurttaşlar siyasilerden gelen çelenklere tepki gösterdi. Şehit yakınının bir çelengi fırlatarak 'burda istemiyoruz' demesi üzerine İstanbul Emniyet Müdürü mikrofonu eline aldı ve 'Kavga bize yakışmaz, saygılı olalım. Bizim töremizde cami avlusunda kavga etmek, çelenk yırtmak yok. Protokol ve meslek büyüklerimiz var' uyarılarında bulundu.

Törene katılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bir grup tarafından provoke edildi.

Kurşunu bırakan kişinin fotoğrafı ortaya çıktı.

İşte o kişinin fotoğrafı:

Şehit cenazesinde Kılıçdaroğlu'na kurşunlu tehdit - Resim: 1

hürriyet