Abone Ol

Sefirin Kızı dizisinde Neslihan Atagül Doğulu ile Engin Akyürek geçmişe döndü

Yapımına O3 Medya ve NGM’’nin birlikte imza attığı Star Tv’nin yeni sezondaki iddialı projelerinden ‘Sefirin Kızı’nın başrol oyuncuları Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek dizinin ilk sahnesinin çekimleri için yıllar öncesine geri döndü.

Sefirin Kızı dizisinde Neslihan Atagül ile Engin Akyürek geçmişe döndü

Yapımına O3 Medya ve NGM’’nin birlikte imza attığı Star Tv’nin yeni sezondaki iddialı projelerinden ‘Sefirin Kızı’nın başrol oyuncuları Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek dizinin ilk sahnesinin çekimleri için yıllar öncesine geri döndü.

Geçmişe dayanan büyük aşklarının anlatıldığı sahnelerin çekimi için yıllar öncesine geri dönen Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’nun yeni imajları dikkat çekti. Akyürek, uzun yıllar sonra kamera karşısına sakalsız ve kısa kestirdiği saçlarıyla çıkarken Neslihan Atagül Doğulu ise hafif makyajı ve spor tarzı ile beğeni topladı.

Dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak otururken senaryosunu ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem kaleme alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve duygu yüklü anlatımı ile “Sefirin Kızı” yüreğinizi saracak.