Abone Ol

Sedat Peker'in adam döven işkence videosuna 4 gözaltı!

Sedat Peker aleyhine konuştuğu iddiasıyla bir pavyoncuya yapılan işkence görüntüleriyle ilgili savcılık düğmeye bastı. 4 kişi gözaltına alındı... Bir kişi aranıyor...

Sedat Peker'in adam döven işkence videosuna 4 gözaltı!

Sosyal medyada yayınlanan ve iddiaya göre Sedat Peker’in bazı adamlarının bir kişiye işkence yaptığına ilişkin görüntüler üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca harekete geçildi.

Sabah'ın haberine göre, olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.

TERÖR VE ÖRGÜTLÜ SUÇLAR SAVCILIĞI BAKIYOR

Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde videoyu yükleyen, yayınlayan şüpheliler gözaltına alındı. Gözaltına alınan M.K., H.K., F.K. ve S.Y. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olaya karıştığı belirlenen bir şüphelinin arandığı öğrenildi.

PEKER ÖNCE GÖRÜNTÜLERİ RT ETTİ SONRA REDDETTİ

Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde bir kişi arabanın arka koltuğunda feci şekilde dövülüyor. İşkenceyi kayda alanlar ağıza alınmayacak küfürler ediyorlar. Dayakla 'Sedat Peker'den özür diletilen kişi 'Reis'in elini öpmeye geleceğim' deyince daha beter dövülüyor. Videoda son olarak bir kişinin "Atalım mı?" dediği duyuluyor.

Sedat Peker, kendi Twitter hesabından retweet ettiği dayak görüntülerine gelen tepki üzerine retweetini kaldırmıştı. Peker, daha sonra da bir video çekip twitter hesabından yayınlayarak, "Şahsıma karşı sosyal medyada algı çalışmasını yapanlar aslında bu görüntülerdekinden çok daha fazla şiddeti bence hak ediyorlar" demişti.